Activiteit

Vrienden van Breda voor de stad van straks

donderdag 24 februari 2022 , 15:00 - 17:00 uur
Illustration

Gezellige Brabanders,

Op 24 februari wordt de Vrienden van Breda georganiseerd voor alle bedrijven die samen met het Urban Living Lab Breda maatschappelijke impact willen maken. Dit is een initiatief voor de Stad van Straks. Deze dag staat in het teken van kennismaken met Urban Living Lab Breda. Deze maatschappelijke organisatie zet zich in voor de verbinding in Breda samen met alle onderwijsinstellingen, Gemeente Breda, de bewoners en de bedrijven met doel om de stad van straks samen duurzaam in te richten. 

Tijdens deze feestelijke dag zullen er een aantal lezingen van de Stad van Straks worden georganiseerd. Daarnaast krijg je ook de kans om je netwerk te vergroten en onverwachte vriendschappen aan te gaan door mee te doen met de speeddates. Wil je met je bedrijf  samen met alle betrokken partijen impact maken op de toekomst van de stad van straks. Er zijn beperkt aantal plaatsen, meld je snel aan en reserveer je plek! 

Dit allemaal onder het genot van een heerlijk Brabants hapje en drankje. 

Meld je aan via info@urbanlivinglabbreda.nl o.v.v. Vrienden van Breda

Zien we jullie dan?

Urban Living Lab Breda 

Mehmet Genc & Marcel Kesselring

Het Urban Living Lab is een open en diverse netwerkgemeenschap die samen met de inwoners, bedrijven, gemeente en onderwijsinstellingen van Breda werkt aan het bouwen van een duurzame, gezonde, leefbare en inclusieve stads-samenleving. 

Meld je aan

Kosten
Gratis
omschrijving doelgroep Vrienden van Breda wordt georganiseerd voor alle bedrijven die samen met het Urban Living Lab Breda maatschappelijke impact willen maken

Aantal aangemelde deelnemers: 9

Deze mensen komen:
- Marcel Kesselring
- Mark Vlak
- Merel van Gijzel - Mens
- Maurits Harting
- Paul Nipius
- Christa Hooft
- Victor Galle

Meld je aan
Deel dit: