Activiteit

STUDENTEN MARKT (stage, minoren, afstuderen)

dinsdag 24 mei 2022 , 15:30 - 17:30 uur
Illustration

STUDENTEN EN DOCENTEN OPGELET!

  • Ben jij een enthousiaste teamplayer met een hart voor Breda en haar inwoners?
  • Iemand die open staat voor nieuwe uitdagingen, het initiatief en de verantwoordelijkheid neemt om nieuwe kansen te pakken?
  • Of ben je docent en wil je jouw studenten meer kansen bieden?
  • Wil je werken aan jouw (idee voor een) onderneming?
  • Wil je samen met studenten een belangrijke bijdrage leveren aan de stad? 

Kom dan naar onze eerste studenten markt voor stageplekken, afstudeerplekken of minoren binnen het Urban Living Lab Breda!

De Tussenruimte (minor, afstuderen), Avans Incubator (minor, stage), Social Innovation (minor) en het stageteam van Urban Living Lab Breda organiseren samen de eerste STUDENTEN MARKT! 

Binnen het Urban Living Lab Breda (ULLB) staan de stad en omgeving centraal. Ook studenten staan bij ons centraal.

Studenten krijgen bij ons de ruimte om te ontdekken wie je bent, wat je wilt en waar je aan wilt werken. Binnen onze community zitten volop professionals die graag zijn/haar ervaring met jou wil delen. We doen het samen in een netwerk waar iedereen gelijk is ongeacht leeftijd en ervaring. Er zijn voor studenten en opleidingen verschillende manieren om een bijdrage te leveren aan het ULLB, en dus de toekomst van de stad!

Iedere student krijgt de kans om zijn/haar creativiteit en talenten goed te benutten. Kortom, een perfecte kans om het werkveld te leren kennen.

Ook houden wij rekening met de opdrachten vanuit school en zorgen wij ervoor dat je deze zonder probleem binnen kan slepen! Ten slotte de persoonlijke ontwikkeling van de student staat bij ons centraal. Er mogen ook dingen fout gaan. We zijn samen aan het leren.

Er zijn voor studenten en opleidingen verschillende manieren om een bijdrage te leveren aan het ULLB, en dus aan de toekomst van de stad!

Tot de mogelijkheden behoren: stage, afstuderen, projecten, individuele opdrachten.

We nodigen studenten (mbo, AD en hbo), docenten, stagebegeleiders en -coördinatoren uit van alle opleidingen in Breda.

Stuur deze uitnodiging ook gerust door! 

INSCHRIJFLINK

Thema Onderwijs
Deel dit: