Activiteit

Urban Living Lab Junior, terugblik en hoe verder?

vrijdag 10 juni 2022 , 13:00 - 15:00 uur
Illustration

In Breda wordt een Urban Living Lab Junior ontwikkeld, het kleine broertje of zusje van…. Een junior lab voor alle kinderen/jongeren van Breda, van basisschool tot middelbare school. Wat zou het Urban Living Lab Junior kunnen zijn? Wat doen we daar? Hoe ziet het eruit? Wat als we bestaande initiatieven, activiteiten zouden kunnen verbinden? Een Urban Living Lab Junior waar kinderen, jongeren, wijkbewoners, studenten en begeleiders samen werken aan echte vraagstukken. Dichtbij huis. Gericht op het ontdekken en ontwikkelen van talenten zodat het zelfvertrouwen en perspectief op hun mogelijkheden voor de toekomst vergroot wordt en ze dus zelf een bijdrage kunnen leveren aan een duurzame, inclusieve, mensgerichte samenleving. 
 
16 t/m 20 mei was de start van een zeer ambitieus concept met veel stakeholders en vele logistieke/organisatorische uitdagingen.

Power of the Future, de eerste activiteit van Urban Living Lab Junior. Hiermee wilden we het concept testen en de levensvatbaarheid van een Urban Living Lab Junior onderzoeken. 

Vrijdag 10 juni blikken we terug, delen we ervaringen en kijken we vooruit naar komende jaren. 

Iedereen is welkom!

PROGRAMMA
13:00-13:30 Terugblik Power of the Future week (16-20 mei 2022)
13:30-14:00 Het verhaal
14:00-14:45 Dromen voor de toekomst 
14:45-15:00 Hoe verder...

Lees nieuwsartikel over Power of the Future

MELD JE NU AAN VIA FORMULIER

 

Meld je aan


Aantal aangemelde deelnemers: 1

Deze mensen komen:
- Hanneke Veldhuis

Meld je aan
Deel dit: