Activiteit

Generatie B

woensdag 5 oktober 2022 , 18:30 - 22:00 uur
Illustration

edu innovation summit - Een dialoogavond

Het onderwijs is in transitie; Onderwijs kan niet om economische groei blijven draaien, maar wat is het alternatief? Wat is het nieuwe paradigma? Wat heeft de toekomstige generatie van Breda (generatie B) nodig om de maatschappij van morgen te kunnen begrijpen en vormgeven?

In onze samenleving hebben we vele systemen gecreëerd die ons hebben gediend en welvaart gebracht. Maar het zijn deze systemen waarvan we nu voelen dat ze ons niet meer dienen. Steeds vaker is de menselijke maat uit beeld; of het nu de zorg is, de belastingdienst of in het onderwijs. 

Op de dag van de leraar, 5 oktober, organiseren het Urban Living Lab en Bredagora een dialoog avond. Tijdens deze Generatie-B dialoog & inspiratieavond stellen we deze paradigmashift centraal. We gaan met onderwijs, ondernemers en overheid in dialoog naar aanleiding van sprekers/ acts die een nieuw beeld schetsen. Samen willen we een aanzet geven naar een droom voor de Bredase jeugd.

Tijdens de avond laten we Breda ook zien hoe we dit probleem in het onderwijs kunnen aanpakken met Bredagora: Agora onderwijs voor Breda en andere laten we andere voorbeelden zien zoals "Power of the Future".

Kosten
Gratis
Deel dit: