Activiteit

OPEN HUIS

woensdag 7 december 2022 , 15:30 - 17:30 uur
Illustration

OP ZOEK NAAR EEN STAGEPLEK, MINOR of AFSTUDEERPLEK?

Op woensdag 7 december van 15.30 - 17.30 uur organiseert het Urban Living Lab Breda (ULLB) een openhuis voor studenten, die een plek zoeken voor een stage, minor of project en voor stagecoördinatoren, afstudeercoördinatoren en studentbegeleiders die studenten helpen bij het vinden de juiste plek voor een student.

Het Urban Living Lab Breda (ULLB) is een beweging van betrokken mensen en organisaties. Doeners en denkers vanuit alle lagen. Bewoners, studenten, onderzoekers, ondernemers, beleidsmakers en begunstigers. We zijn MEE-MAKERS die de handen ineen slaan vanuit een gedeelde ambitie. Het ULLB gaat voor een vitale en inclusieve stad voor onze kinderen en de generaties die na hen geboren worden.

Je maakt tijdens de open dag kennis met de verschillende onderwijsmogelijkheden binnen ULLB van een multidisciplinair stageteam, afstuderen in de Samenwerkplaats tot de minoren Urban Innovation, De Tussenruimte of Avans Incubator.

ULLB Stageteam

Het Urban Living Lab (ULLB) organiseert een openhuis voor studenten die een plek zoeken voor een stage, minor of project. Je maakt kennis met de verschillende onderwijsmogelijkheden binnen ULLB van een multidisciplinair stageteam, afstuderen in de Samenwerkplaats tot de minoren Urban innovation, de Tussenruimte of Avans Incubator.

Samenwerkplaats Hoge Vucht

De Samenwerkplaats Hoge Vucht is Urban Living Lab Breda's bijdrage om de voorwaarden te creëren voor het gezamenlijke leerproces op het maatschappelijke speelveld. We kunnen studenten als stagiaire, afstudeerders of projectgroep plaatsen op activiteiten in de Samenwerkplaats Hoge Vucht. Steeds meer concrete vragen dienen zich in de wijk aan. De Samenwerkplaats wil bewoners bij elkaar brengen, bewoners met hun initiatieven ondersteunen, bewoners en maatschappelijke organisaties, bedrijven en de gemeente bij elkaar brengen.

De Tussenruimte

De Tussenruimte: De ruimte tussen disciplines, tussen sectoren, tussen onderzoek & leren, tussen de oude en de nieuwe economie. In de Tussenruimte wordt aan studenten gevraagd om zelf een probleem (challenge) te vinden, een community te organiseren (coalition of the willing) en samen invloed uit te oefenen op de economie van de toekomst (impact).

Minoren Avans Incubator

Een minor programma van Avans Hogeschool aangeboden in het ULLB, waar studenten werken aan de ontwikkeling van hun (idee voor een) onderneming,

Zie bijgaand de flyer voor meer informatie.

Het programma is als volgt:

Inloop           15.15 - 15.30 uur
Programma  15.30 - 16.45 uur
Borrel           16.45 - 17.30 uur


Ben jij geïnteresseerd om te zien hoe het te werk gaat bij het ULLB?

Meld je aan per mail naar: team.urbanlivinglabbreda@gmail.com

Laat het ons dan weten en dan zien we je 7 december!

PS: Weet je nu al dat je stage wilt lopen bij ons? Top! Schrijf je dan in en dan gaan we graag met je het gesprek aan!

Kosten
Gratis
Thema Onderwijs
Documenten

Deel dit: