Activiteit

Impact Ondernemen Café

dinsdag 3 oktober 2023 , 15:30 - 17:30 uur
Illustration

Op 3 oktober staat er weer een Impact Ondernemerscafé gepland. Tijdens onze laatste bijeenkomst kwam een behoefte naar voren: het delen en bespreken van businesscases. Op 3 oktober gaan we hiermee aan de slag. We willen dit graag combineren met het verkennen van het concept van docentstages.

Bij docentstages krijgt een docent de kans om gedurende een bepaalde periode (bijvoorbeeld één dag per week) bij een organisatie te werken. In ons geval, vanuit Urban Living Lab Breda, betekent dit dat docenten zich inzetten voor impactondernemers in Breda. Dit kan variëren van consultancy tot daadwerkelijke uitvoering. Denk bijvoorbeeld aan een (online) marketingdocent die als marketeer aan de slag gaat voor een impactondernemer, of een docent finance die tijdelijke ondersteuning biedt. 

Om het bovenstaande verder te verkennen en docenten en ondernemers met elkaar kennis te laten maken, nodigen we geïnteresseerde docenten en ondernemers uit op 3 oktober. Daarnaast zullen er ook specialisten aanwezig zijn van de Digitale Werkplaats MKB om te helpen met digitale vraagstukken.

We vragen impactondernemers om voor 3 oktober na te denken over een hulpvraag (businesscase) en deze te presenteren aan het aanwezige publiek. We vragen geïnteresseerde specialisten/docenten om na te denken over welke ondersteuning ze kunnen bieden aan de impactondernemers.

Wat gaan we doen:

16.00-16.15 uur inloop bij Triple O campus 

16.15-16.20 uur welkom door Mehmet Genc en Saskia van Rijn 

16.20-16.40 uur workshop veranderingen in organisaties Andy Mol

16.40-17.00 uur Voorstellen docenten

17.00-17.15 uur pitch business case bedrijven 

17.15-18.00 uur bespreken business case in kleinere groepen 

18.00-18.30 uur napraten met een drankje 

 

Voor vragen en aanmeldingen kun je contact opnemen met Mehmet Genc via mehmet@urbanlivinglabbreda.nl

Uiterste aanmelddatum: donderdag 28 september a.s.

Locatie
Triple O Campus
Deel dit: