Vacature/hulpvraag

Stage Creative Business

Geplaatst op 4 april 2022, 11:00 uur
Illustration

Ben jij een enthousiaste, sociale en creatieve teamplayer met een hart voor Breda en haar inwoners? Iemand die open staat voor nieuwe uitdagingen en het initiatief en de verantwoordelijkheid neemt om nieuwe kansen te pakken? Dan zoeken wij jou!


Jij gaat terecht komen in een multidisciplinair team met studenten van verschillende opleidingen. Je kan je bezighouden met verschillende werkzaamheden, maar ook met projecten waar jouw persoonlijke interesses liggen. Iedere student krijgt de kans om zijn/haar creativiteit goed te benutten. Kortom, een perfecte kans om het werkveld te leren kennen. Ook houden wij rekening met de opdrachten vanuit school en zorgen wij ervoor dat je deze zonder probleem binnen kan slepen! 


Wie zijn wij? 

Bij het Urban Living Lab staan de stad en omgeving centraal. Het is een experimenteer plek, waar wij samen met inwoners de gang van zaken bepalen. Iedereen uit Breda is hier welkom. Samen wordt er gewerkt aan verschillende vraagstukken die worden ingebracht door inwoners, instituten en bedrijven. Deze vraagstukken komen binnen doordat vragen, wensen en dromen van inwoners actief worden gezocht. Het Urban Living Lab Breda stelt zich op als actieve verbinder rondom de gezamenlijke transitievraagstukken. Leden van het Lab hebben verschillende achtergronden en connecties. Daarom hebben zij de mogelijkheid om het onderwijs, ondernemers, overheid en de inwoners van Breda dichter bij elkaar te brengen. Zo draagt het Urban Living Lab bij aan het verduurzamen van de wereld. We zitten op het historische Koepel complex. 

 

Wat ga je allemaal doen? 

Als lid van ons team ben je verantwoordelijk voor verschillende, uiteenlopende werkzaamheden zoals:

  • Het uitdragen van de Brand Identity
  • Ondersteuning bij festival en andere evenementen.
  • Doorontwikkelen Stad van Straks Podcast en andere events  
  • Content creatie 
     

Naast alle reguliere werkzaamheden gaan we als team ook verschillende events organiseren waar iedereen een rol gaat spelen. Samen gaan we er iets unieks van maken. Je mag meedenken over bijvoorbeeld de activiteiten, aankleding en productie van het festival. Kortom, een perfecte kans om het werkveld te leren kennen. 


Jouw ontwikkeling staat centraal! 

We gaan mooie dingen met elkaar doen. Er mogen dingen fout gaan! Wij zijn samen aan het leren. In onze Urban Living Lab Breda community zitten volop professionals die graag zijn/haar ervaring met jou wil delen. We doen het samen in een netwerk waar iedereen gelijk is ongeacht leeftijd, ervaring. 

Maak kennis!  

Voel jij je aangetrokken door de bovenstaande tekst en kun je niet wachten om aan de slag te gaan met de genoemde taken? Neem dan contact op via stage formulier


Wil je eerst een keertje komen kijken en de sfeer binnen de organisatie proeven? Je bent altijd welkom op onze locatie, stuur ons gewoon een mailtje! team@urbanlivinglabbreda.nl 

Organisatie
Urban Living Lab Breda
contactpersoon
Luna Talboom
Ingangsdatum
29-08-2022
herhalend
Iedere stageperiode
Beloning
Stagevergoeding
Deel dit: