Bericht

Maak kennis met: Raymond Sparreboom

Geplaatst op 11 april 2021, 09:06 uur

In de rubriek 'Maak kennis met" stellen wij verschillende mensen voor.

Vandaag: Raymond Sparreboom, kwartiermaker en medeoprichter van het Urban Living Lab Breda

“De natuur geeft nooit op en wij zijn ook de natuur”

Ieder mens doe ertoe. Dat is het motto van Raymond Sparreboom. Het maakt niet uit of je hoog of laag op de maatschappelijke ladder staat, of dat je hoog of laag bent opgeleid, een samenleving ben je met elkaar en ieder individu kan daarin het verschil maken.

Daarom is het ook zijn droom om met elkaar een duurzame, inclusieve, mensgerichte samenleving te realiseren, waarin ieder individu zich betrokken voelt bij de maatschappij en bijdraagt aan het oplossen van maatschappelijke en sociale vraagstukken. Alleen zo kunnen we bouwen aan een volhoudbare toekomst en hoeft de mensheid niet te vluchten naar een andere planeet.

Raymond is medeoprichter van het Urban Living Lab Breda en houdt zich bezig met het versterken en uitbreiden van het nationale en internationale strategische netwerk met de stad, onderzoek & onderwijs, overheid en bedrijfsleven rondom stedelijke en regionale transitievraagstukken. Naast het Urban Living Lab Breda, is Raymond werkzaam voor de Avans Academie voor Engineering & ICT, is hij kenniskringlid van het lectoraat Robotisering & Sensoring en initiatiefnemer van het programma (gerobotiseerde)stadslandbouw.

Illustration
 
Deel dit: