Bericht

JONGE KLIMAATBEWEGING x URBAN LIVING LAB BREDA

Geplaatst op 27 september 2021, 17:48 uur
Illustration

Dit weekend faciliteerde het #ULLB haar ruimte aan de Jonge Klimaatbeweging. Sprekers, waaronder Michel Scholte, vertelde met passie over huidige en toekomstige duurzame ontwikkelingen en transities. Later ging de Jonge Klimaatbeweging in verschillende deelgroepen aan de slag met het brainstormen over hoe de wereld er in 2050 uit moet komen te zien: een wereld die niet alleen in onze behoeftes voorziet, maar ook die van toekomstige generaties veiligstelt. M.a.w.: een wereld waarin de balans tussen mens en planeet hersteld is. Er werd natuurlijk ook nadruk gelegd op het belang van de jeugd. Jongeren hebben immers de toekomst in handen! 

Het #ULLB staat volledig achter de doelen en dromen van de Jonge Klimaatbeweging. We zijn daarom ontzettend trots dat we hen hebben kunnen ondersteunen en we hopen ook in de toekomst vaker samen te werken. Wil je meer weten over hoe jij bij kunt dragen aan een duurzame toekomst? Bekijk de plannen van de Jonge Klimaatbeweging 

Deze dag was een samenwerking van Zodiac The Musical, Gemeente Breda, Urban Living Lab Breda en de Jonge Klimaatbeweging.

Kijk voor meer beeldmateriaal en sfeerimpressie op onze Instagram: @urbanlivinglabbreda 

Deel dit: