Bericht

Smart Cities in Smart Regions 2021 Conference, ben jij erbij?

Geplaatst op 25 oktober 2021, 12:01 uur
Illustration

Internationale conferentie Smart Cities in Smart Regions 2021 Conference “Hands on!”

De conferentie op 24, 25 en 26 november in Breda is een internationaal co-creatief forum. We ontmoeten elkaar en bespreken de nieuwste ideeën en vraagstukken die verband houden met het verslimmen en verduurzamen van steden en regio’s. Daartoe komen denkers, planners, praktijkmensen, academici en experts uit het bedrijfsleven en de publieke sector, bewoners en studenten samen.

Programma
De officiële opening van de conferentie is in handen van Burgemeester Paul Depla, Jacomine Ravensbergen (Avans Hogeschool) en Nico van Os (BUas). Keynotes, wetenschappelijke presentaties, postersessies, workshops en interactieve discussies zorgen voor een dynamisch en gevarieerd aanbod. Godelieve Spaas vertoont de film “Straf”, een fantastisch verhaal over 4 vrouwen die gevangen zitten omdat ze de SDG-doelen niet naleven.

De thema's van de conferentie zijn:
    Actief burgerschap & slimme stadsinfrastructuur
    Ontwerp, technologie en digitalisering
    Circulaire economie en ondernemerschap

We verheugen ons op een grote opkomst.

Het Urban Living Lab Breda organiseert Smart Cities in Smart Regions Conference 2021 ‘Hands on’ in samenwerking met Avans Hogeschool, Breda University of Applied Science, de gemeente Breda en LAB UAS (Finland).

Meer informatie:
https://urbanlivinglabbreda.nl/smartcitiesinsmartregions
of mail naar: info@urbanlivinglabbreda.nl

Deel dit: