Bericht

Enthousiaste vrijwilligers gezocht Explore The Cultures (10-12 jan 2023)

Geplaatst op 28 november 2022, 10:37 uur
Illustration

Ben je enthousiast, vind je het leuk om verschillende culturen te ontdekken en wil jij meewerken aan een Bredase samenleving waarbij iedereen welkom is en mee kan doen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat is Explore The Cultures?
Tijdens Explore The Cultures komen Bredanaars samen om deel te nemen aan verschillende activiteiten zoals premières, de kunsttentoonstelling, de foodmarket en diverse workshops. Door middel van het prikkelen van alle zintuigen word je tijdens het programma ondergedompeld in andere culturen en gaan we met elkaar het gesprek aan.

Waar hebben we jou bij nodig?
Dinsdagmiddag 10 januari hebben we gezellige handjes nodig met het opbouwen van de kunsttentoonstelling. 
Dinsdagavond 10, woensdagmiddag 11 en donderdagavond 12 januari hebben we mensen nodig met de ontvangst en begeleiding van de gasten, tickets scannen en de voorbereiding voor de volgende dag. 
Tot slot kunnen we hulp gebruiken met het afbouwen en zullen we samen nagenieten van dit mooie evenement. Datum hiervoor volgt…

Meld je aan!
Kan jij niet wachten om mee te helpen aan dit mooie evenement en samen bij te dragen aan een inclusieve samenleving in Breda, schrijf je meteen in via de link hieronder en laat ons weten waar en wanneer jij ons team kunt versterken. We kunnen alle handjes gebruiken. We kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten en met jullie samen te werken! Vragen? Stuur ons een mailtje!

Inschrijflink: https://forms.gle/Se9fgE6qZcAECN7WA

Heb je vragen? Stuur ons een mailtje!

Deel dit: