Bericht

Nieuwe kansen. En…. we gaan verhuizen! 

Geplaatst op 2 januari 2023, 09:05 uur
Illustration

De stad spreekt in vele tongen tussen dag en nacht. Waar je woont en doolt en werelden ontmoet. Tot het gevoel het begrip te boven gaat

Beste Mee-Maker,

We kijken terug op een enerverend jaar waarin we belangrijke stappen hebben gezet.  In het versterken van samenwerking en verbinding tussen de partners van het Urban Living Lab. In de inhoudelijke koppeling van projecten met transitiethema’s en in onze verdere professionalisering en communicatie. 

We verwelkomen nieuwe kansen

Met elke jaarwisseling maakt het oude plaats voor het nieuwe. Alles wat we zien, is aan verandering onderhevig. Wat we vandaag mee-maken heeft invloed op wat we morgen ervaren. Dat vraagt om het doorbreken van patronen, anders organiseren, anders denken en anders doen. Voorbij het ongemak samen zoeken naar nieuwe oplossingen. En dat zullen we ook in het nieuwe jaar volop blijven doen.

We blijven ontwikkelen

Het Urban Living Lab is een knooppunt van verwachtingen en toekomstbeelden voor Breda. Maar ook een bruisend middelpunt van talenten en kwaliteiten, ideeën die vorm en voedingsbodem vinden. In die samenloop komen werelden bijeen. Ontmoeten we elkaar en leren we van elkaar. Niet vrijblijvend, maar vanuit urgentie. Het is nu of nooit. We hebben nu de keuze om te kantelen, om te doorbreken wat niet meer werkt en de balans te herstellen. Voor een eerlijke, duurzame en veerkrachtige stad, waarin je kans maakt op een goed leven, ongeacht waar je vandaan komt.

We vertrouwen op elkaar

Laten we onbevangen luisteren naar alle stemmen, alle ideeën, inzichten en kwaliteiten meenemen. Elkaar blijven ontmoeten vanuit nieuwsgierigheid en onze krachten bundelen. Zo leggen we de kiem voor wat we nodig hebben om te bouwen aan gezamenlijk verlangen, de stad van morgen.

En…. we gaan verhuizen! 

Vanaf 16 januari vind je het ‘basiskamp’ van het Urban Living Breda niet langer in de Koepel maar in De Faam: Terheijdenseweg 64, 4816 AA Breda. We zijn ook heel blij met onze nieuwe buren, De Uitvindfabriek!

We wensen je een fantastisch 2023! Dat we het samen mogen mee-maken. 

 

Deel dit: