Bericht

BLIJF NIEUWSGIERIG!

Geplaatst op 13 januari 2023, 12:36 uur
Illustration

Debate the Cultures, was het gesprek over open staan voor de ander, andere perspectieven zonder te oordelen. Dit werd krachtig ondersteund door de persoonlijke verhalen van Marike de Nobel en Mijntje Notermans die heel veel indruk hebben gemaakt op de bezoekers.

Niet genoeg? Luister dan naar de Podcasts van B34 met Youssef Khouja en een groep jongeren met verschillende etnische achtergronden en ervaringen. Hier maken ze maatschappelijke onderwerpen en ervaringen bespreekbaar. Met als doel om een beeld te geven wat zij als jeugd ervaren en om hun perspectief hierop te delen.

Luister: https://open.spotify.com/show/3ImfUGASXLWeL8HNDR8GnA?si=57101f1c13074233

We willen het panel enorm bedanken voor de mooie open gesprekken. De gesprekken werden uitstekend geleid door Aron de Hoop.

Dank Justin Goetzee , Nancy van Houten, Amine Airad, Rutger van Eijken, Mijntje Notermans Youssef Khouja Marike de Nobel Dalila Sayd de mensen van Buddy to Buddy, Hello Breda De Uitvindfabriek e.v.a.

Dank aan iedereen die Explore The Cultures heeft MEE-ge_MAAKT!

Speciale dank aan de stagiaires van Urban Living Lab Breda ! Zij hebben het GEWELDIG gedaan! Een ervaring voor het leven.

Deel dit: