Bericht

Samen het onderwijs van de toekomst mee-maken voor een beter Breda

Geplaatst op 15 februari 2023, 20:46 uur
Illustration

Samen het onderwijs van de toekomst mee-maken voor een beter Breda

Het tweede Onderwijscafé was weer een succes. De deelnemers bezochten pitches van prachtige projecten en initiatieven vanuit Bredase onderwijsinstellingen uit de hele onderwijsketen: van basisonderwijs tot beroepsonderwijs.

Zo was er een pitch van Denise Puijk over Kindcentrum De Avonturier uit Effen over Fonk, het nieuwe onderwijsconcept waarbij kinderen vooral in de natuur leren. Een andere drukbezochte pitch was die van de minor Avans Innovative Studio waarbij studenten in twee weken tijd een prototype maken voor een probleem van een opdrachtgever.

Pitches
Ook het middelbaar beroepsonderwijs was aanwezig met pitches over de leerlabs van Curio van Lotte van Kempen en de Internationale Schakelklas van Lauren Lemmen

Kijk hier voor meer info over alle gegeven pitches https://lnkd.in/eW6cuBZn

Kortom, genoeg mooie projecten uit het Bredase onderwijs die een podium verdienen. Dat is dan ook het doel dat het Urban Living Lab Breda met het Onderwijscafé heeft: deze parels bij elkaar brengen, zodat we elkaar kunnen versterken en meer impact kunnen creëren voor de Bredase jeugd.

Ook het onderwijs van de toekomst mee-maken?

🗓 Sluit dan aan bij het volgende Onderwijscafé op donderdag 20 april! Inloop 15.30 uur. Start programma 16.00 uur.

🎤 Wil je een pitch geven?

📬 Neem dan contact op met het Urban Living Lab Breda: team@urbanlivinglabbreda.nl

 

Deel dit: