Bericht

Mee-Makersfestival (Ver)Beter Breda voor gelijke kansen in de stad

Geplaatst op 16 maart 2023, 15:36 uur
Illustration

Hoe zorgen we dat iedereen gelijke kansen krijgt en kan meedoen binnen Breda? Dat is de vraag tijdens het Mee-Makersfestival (Ver)Beter Breda dat van 18 tot en met 21 april in Breda gehouden wordt voor alle Bredanaars. De hele week zijn er in de stad diverse activiteiten rondom kansengelijkheid om de ondertekening van Het Pact van Breda deel 3 te vieren. De week wordt georganiseerd door Verbeter Breda en het Urban Living Lab Breda.    

Centraal tijdens het Mee-Makersfestival (Ver)Beter Breda staat de ondertekening van Het Pact van Breda Deel 3, geïnitieerd door Verbeter Breda en tot stand gebracht door gesprekken in de stad met professionals en inwoners. In dit Pact staat beschreven welke acties er nodig zijn en hoe Breda de komende jaren gaat werken aan kansengelijkheid. De ondertekening is op woensdagmiddag 19 april met alle betrokken partners.

Mee-Makersfestival (Ver)Beter Breda

Om te vieren dat Het Pact van Breda Deel 3 er is en om meer Bredanaars stil te laten staan bij kansenongelijkheid en thema’s uit het Pact hebben het Urban Living Lab Breda en Verbeter Breda de handen ineen geslagen met het Mee-Makersfestival (Ver)Beter Breda van 18 tot en met 21 april.

Tijdens deze week worden Bredanaars vanuit alle wijken uitgenodigd om deel te nemen aan verschillende activiteiten rondom kansengelijkheid. Samen maken we immers de stad Breda! Zo staat er een voetbaltoernooi, een kunsttentoonstelling en een workshop Verbindende Communicatie op het programma. Verdere informatie over de inhoud van het programma, locaties en tijden volgt zo snel mogelijk.

Check voor updates deze pagina en de socials van het Urban Living Lab Breda en Verbeter Breda. 

Vragen? 

Neem contact op met Amber Klijn, projectmedewerker van Verbeter Breda, am.klijn@breda.nl, 06-52836953 of met Rutger van Eijken, themaregisseur Inclusieve Samenleving & Gezondheid van het Urban Living Lab Breda, rjw.vaneijken@avans.nl, 06-14378452

Deel dit: