Activiteit

Brede welvaart in Bedrijf

woensdag 23 maart 2022 , 9:30 uur
Illustration

Economy for the Common Good

Gemeente Amsterdam en lokale ondernemers werken concreet samen in het ‘Building Better Business’ Programme. Bedrijven spelen een cruciale rol in de transitie naar de nieuwe economie. Een economie van Brede Welvaart, met positieve sociale en duurzame impact.

In deze webinar geven Ellen Oetelmans, manager Amsterdam Impact, Joost Broeders, technisch directeur bij Baril Coatings en Eric Danse, hoofd operations bij SNEW, hun visie op het belang van samenwerken van overheid en bedrijfsleven in het mogelijk maken van een transitie naar de nieuwe economie van Brede Welvaart met Economy for the Common Good.

In webinar leer je meer over:

De rol is van de lokale overheid in het stimuleren van bedrijven en het mogelijke maken van de transitie naar de nieuwe economie.
Bedrijven die elke dag bezig zijn met het concreet handen en voeten geven aan Brede welvaart.
Economy for the Common Good als model om Brede Welvaart concreet te maken voor zowel overheid als organisaties/bedrijven?
Het webinar biedt voldoende ruimte voor vragen, dialoog en samen wijzer worden.

Meer lezen:

Marten Klein (directeur Ingenieursbureau Amsterdam) over waarom maatschappelijke impact in de bouw een belangrijk onderwerp is en waarom gekozen is voor de Economy for the Common Good: Sociale impact in de bouw (readymag.com)

Het interview met Ellen Oetelmans over ECG en de waarde van certificeren voor de gemeente Amsterdam:  readymag.com/ontwerpwerk/3276885/economy-for-the-common-good/

Over ECG: web.ecogood.org/nl/visie/

Bedrijven die meedoen aan het Building Better Business programme:  Building Better Business – YouTube

Meer informatie en aanmelden:

https://dutchhappinessweek.nl/programma/brede-welvaart-in-bedrijf/

Locatie
Online
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Bedrijven Gemeente Overheid

Deel dit: