Bericht

Ben je op zoek naar een unieke stageplek?

Geplaatst op 25 april 2021, 14:04 uur , door Urban Living Lab Breda

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU!

We hebben stageplaatsen voor studenten van de volgende opleidingen: Communicatie, CMD, Creative Business, Leisure & Event Managent, HRM, Commerciële Economie, Hotel Management, Facility Management en Bedrijfskunde.

Als lid van ons team ben je verantwoordelijk voor verschillende, uiteenlopende werkzaamheden. Je gaat werken in een multidisciplinair team met studenten van verschillende opleidingen. Iedere student krijgt de kans om zijn/haar creativiteit goed te benutten. 

Je bent flexibel en een echte teamplayer. Je bent niet bang voor een uitdaging. En misschien wel het belangrijkste: je hebt hart voor de stad Breda ❤️

JOUW ONTWIKKELING STAAT CENTRAAL!

We gaan mooie dingen met elkaar doen. Er mogen dingen fout gaan! Wij zijn samen aan het leren. In onze Urban Living Lab Breda community zitten volop professionals die graag hun ervaring met jou willen delen. We doen het samen in een netwerk waar iedereen gelijk is ongeacht leeftijd, ervaring. 

MAAK KENNIS! 

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Neem dan contact op via info@urbanlivinglabbreda.nl 

Je bent altijd welkom bij ons! Wil je een keertje komen kijken en sfeer proeven? Maak gewoon een afspraak via info@urbanlivinglabbreda.nl 

We hopen het team in mei compleet te hebben zodat iedereen voor de zomer kennis met elkaar kan maken. 

We willen jullie ook onder dompelen in ons eerste Zomerfestival (16-17- 18-24 juni). Een betere kennismaking kunnen we niet bedenken.  

Meer informatie over de vacatures en de taken kun je vinden in bijgevoegd document.