Bericht

GEZOCHT: PARTNERS IN GELUK

Geplaatst op 23 november 2021, 13:23 uur
Illustration

Dutch Happiness Week (www.dutchhappinessweek.nl) is een jaarlijkse themaweek rondom de internationale dag van het geluk (20 maart). DHW is een initiatief van Fontys, Parktheater Eindhoven en Breda University of applied sciences. De week biedt organisaties, bedrijven en individuen een podium voor activiteiten of projecten die bijdragen aan de kennis over geluk die actief en gericht bijdragen aan een gelukkigere samenleving (brede welvaart). De 17 Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties vormen een belangrijke leidraad voor de programmering van DHW en de initiatieven die daaruit voortvloeien.

SAMENWERKING

Het zwaartepunt van Dutch Happiness Week ligt in Eindhoven, Tilburg en Breda, maar samenwerking met partners in andere steden of regio’s behoort tot de mogelijkheden. DHW wil een actief netwerk bouwen van bedrijven en organisaties die samen willen werken aan het behalen van de SDG’s, met als uiteindelijke doel een gelukkige(re) samenleving. Samenwerking tijdens DHW, maar waar mogelijk ook daarbuiten.

Na twee online edities van Dutch Happiness Week hopen we in 2022 eindelijk weer een ‘normale’ Dutch Happiness Week te organiseren.

Op dit moment zijn wij aan het inventariseren welke organisaties in 2022 willen bijdragen aan alweer de 7e editie van Dutch Happiness Week.

De week vindt plaats van 20 tot en met 27 maart. 

We zijn op zoek naar nieuwe partners, bedrijven, organisaties initiatieven, individuen voor activiteiten of projecten die bijdragen aan de kennis over geluk en/of een gelukkigere samenleving (brede welvaart). Dus, wil jij een lezing, openbare college, workshop geven op dit gebied. Of ook een activiteit organiseren, zoals workshops, die gericht zijn op persoonlijk geluk in werk en leven. Sluit je dan aan bij Dutch Happiness Week als partner in geluk.

In de bijlage vind je een document met meer informatie over Dutch Happiness Week.

Ben jij weer enthousiast geworden? Mail dan zo snel mogelijk een voorstel van jouw evenement/bijdrage. 

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons altijd mailen op: info@dutchhappinessweek.nl