Bericht

Urban Living Lab Junior Informatiesessie (WINTERFESTIVAL)

Geplaatst op 11 januari 2022, 19:13 uur
Illustration

We zijn bezig met ontwikkeling van een Urban Living Lab Junior, het kleine broertje of zusje van…. Een junior lab voor alle kinderen/jongeren van Breda, van basisschool tot middelbare school. Wat zou het Urban Living Lab Junior kunnen zijn? Wat doen we daar? Hoe ziet het eruit? Wat als we bestaande initiatieven, activiteiten zouden kunnen verbinden? Een Urban Living Lab Junior waar kinderen, jongeren, wijkbewoners, studenten en begeleiders samen werken aan echte vraagstukken. Dichtbij huis. Gericht op het ontdekken en ontwikkelen van talenten zodat het zelfvertrouwen en perspectief op hun mogelijkheden voor de toekomst vergroot wordt en ze dus zelf een bijdrage kunnen leveren aan een duurzame, inclusieve, mensgerichte samenleving. 
 
De eerste activiteit is een Urban Living Lab Junior week. Hiermee willen we het concept testen en de levensvatbaarheid van een Urban Living Lab Junior onderzoeken. 

In mei 2022 zal er een speciale Urban Living Lab Junior week worden georganiseerd. Vanaf de start (juni 2020) zijn er al verschillende organisaties aangesloten zoals: De Uitvindfabriek, Gemeente Breda, Avans Innovative Studio, verschillende opleidingen van Avans Hogeschool, BS De Wisselaar, BS De Fontein, ibs Okba ibnoe Nafi, Kbs St. Joseph, Kober kinderopvang BSO de Kastanjetuin, Ontdek je Talent, Edux, Curio….. 

Op voorbereiding van deze week zal er tijdens het Winterfestival een informatiesessie worden georganiseerd.

WINTERFESTIVAL: Urban Living Lab JUNIOR
Woensdag 19 JANUARI 13:00-15:00

Enthousiast geworden? Schrijf je dan snel in via onderstaande link:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-winterfestival-227287772847 

 

Klik hier voor meer over Urban Living Lab JUNIOR

 

Deel dit: