Bericht

Opzoek naar een toffe en unieke stage? Minor? Afstudeerplek?

Geplaatst op 15 april 2022, 11:15 uur
Illustration

Opzoek naar een toffe en unieke stage? Minor? Afstudeerplek? Zoek dan niet verder. Bij Urban Living Lab Breda (ULLB) zijn wij hard opzoek naar stagiaires voor na de zomervakantie. Bij ULLB staan de stad en omgeving centraal. Ook studenten staan bij ons centraal. Als je bij ULLB stage komt lopen, kom je in een multidisciplinair team met studenten van verschillende opleidingen. Dit kan van mbo, hbo, wo, voltijd of deeltijd zijn. Stagiaires houden zich met verschillende werkzaamheden bezig, maar ook zijn er mogelijkheden om aan projecten te werken op basis van persoonlijke interesses. Iedere student krijgt de kans om zijn/haar creativiteit en talenten goed te benutten. Kortom, een perfecte kans om het werkveld te leren kennen. Ook houden wij rekening met de opdrachten vanuit school en zorgen wij ervoor dat je deze zonder probleem binnen kan slepen💪  

Ten slotte de persoonlijke ontwikkeling van de student staat bij ons centraal. Er mogen ook dingen fout gaan. We zijn samen aan het leren. Je krijgt bij ULLB de ruimte om te ontdekken wie je bent, wat je wilt en waar je aan wilt werken. Binnen het Urban Living Lab Breda community zitten volop professionals die graag zijn/haar ervaring met jou willen delen. We doen het samen in een netwerk waar iedereen gelijk is ongeacht leeftijd en ervaring.

Ben jij een enthousiaste teamplayer met een hart voor Breda en haar inwoners?

Iemand die open staat voor nieuwe uitdagingen, het initiatief en de verantwoordelijkheid neemt om nieuwe kansen te pakken?

Dan zoeken wij jou!
Check onze website voor de openstaande vacatures

Sfeer proeven? Kom dan dinsdag 24 mei naar de STUDENTEN MARKT (stage, afstuderen, minor)

Tot snel!

Deel dit: