Studenten in het Urban Living Lab Breda

Jij krijgt bij ons de ruimte om te ontdekken wie je bent, wat je wilt en waar je aan wilt werken. We doen dit samen in een netwerk waar iedereen gelijk is ongeacht leeftijd en ervaring. Er mogen ook dingen fout gaan. We zijn samen aan het ontwikkelen en leren. 

We hebben op deze pagina alles op een rijtje gezet voor studenten en opleidingen. Ben jij een enthousiaste teamplayer met een hart voor Breda en haar inwoners? Iemand die open staat voor nieuwe uitdagingen, het initiatief en de verantwoordelijkheid neemt om nieuwe kansen te pakken? Of ben je docent en wil je jouw studenten meer kansen bieden? Wil je samen met studenten een belangrijke bijdrage leveren aan de stad?

Neem dan contact op!

Avans Incubator

Een minor programma van Avans Hogeschool aangeboden in het ULLB, waar studenten werken aan de ontwikkeling van hun (idee voor een) onderneming,

Urban Living Lab Stageteam

Het stageteam is multidisciplinair-multilevel team met studenten van verschillende opleidingen, van mbo tot hbo. Het team houdt zich bezig met verschillende werkzaamheden, van communicatie, marketing tot het organiseren van events.

Minoren

Ben je op zoek naar een interessante minor?
Binnen het Urban Living Lab Breda werken we nauw samen met verschillende minoren. 
Staat jouw minor er niet bij? Neem dan contact op met ons via team@urbanlivinglabbreda.nl

Bij het Urban Living Lab Breda (ULLB) staan de stad en omgeving centraal. Ook studenten staan bij ons centraal. Je krijgt bij ons de ruimte om te ontdekken wie je bent, wat je wilt en waar je aan wilt werken. Binnen onze community zitten volop professionals die graag zijn/haar ervaring met jou wil delen. We doen het samen in een netwerk waar iedereen gelijk is ongeacht leeftijd en ervaring. Er zijn voor studenten en opleidingen verschillende manieren om een bijdrage te leveren aan het ULLB, en dus de toekomst van de stad! Iedere student krijgt de kans om zijn/haar creativiteit en talenten goed te benutten. Kortom, een perfecte kans om het werkveld te leren kennen. Ook houden wij rekening met de opdrachten vanuit school en zorgen wij ervoor dat je deze zonder probleem binnen kan slepen! Ten slotte de persoonlijke ontwikkeling van de student staat bij ons centraal. Er mogen ook dingen fout gaan. We zijn samen aan het leren. Er zijn voor studenten en opleidingen verschillende manieren om een bijdrage te leveren aan het ULLB, en dus aan de toekomst van de stad! Tot de mogelijkheden behoren: stage, afstuderen, projecten, individuele opdrachten. Binnen ons stageteam kom je bijvoorbeeld in een multidisciplinair team met studenten van verschillende opleidingen. Dit kan van mbo, hbo, wo, voltijd of deeltijd zijn. Stagiaires houden zich met verschillende werkzaamheden bezig, maar ook zijn er mogelijkheden om aan projecten te werken op basis van persoonlijke interesses. 

Wij zijn een erkend leerbedrijf

image