Activiteit

Open dag broedplaats

zaterdag 21 januari 2023 , 14:00 - 0:00 uur

Zaterdag 21 januari is de dag dat er wordt gevierd dat je maakt. Het wordt een dag vol kunst, cultuur, evenementen en gezelligheid! Vandaag gaan de deuren langer open om iedereen te laten zien wat er in een broedplaats gemaakt wordt;

-> Classic Young Masters + Studio Apvis geven ‘s middags een AR-Concert, waarbij jij je smartphone moet gebruiken. Meer over augmented reality lees je hier.

-> AKV St.Joost studenten van de minor Arts & Humanity organiseren een unieke expositie @weerlicht.

-> De toegankelijke drag show van House of Salvia toont de teaser voor hun drag show van 4 februari! Dit drag house staat bekend om haar unieke identiteit, liefdevolle sfeer en maatschappelijke betrokkenheid, alles gecombineerd met een flinke dosis humor. Komt dat zien!

--> Bekijk de expositie van Human Kind, Kind Human, de expositie waarbij Pascal Bastiaenen, Mel Chan en Joop Bongaerts hun visie geven op de ‘uitstervende’ mens! Is de mens zijn eigen ondergang?

--> De expositie Quiet 500 van Quiet Breda vertelt de verhalen van mensen in armoede, met veel humor en aandacht voor (veer)kracht en talenten die altijd aanwezig zijn. Om aandacht de vragen voor (stille) armoede werd de armoede glossy Quiet 500 gemaakt. In de expositie zijn de prikkelende "advertenties" uit de glossy te zien die op humoristische wijze een licht schijnen op leven in armoede.

--> Ben je nieuwsgierig wat er allemaal komt kijken bij het maken van ambachtelijk drukwerk? De deuren van Grafische Werkplaats RAAF staan open om een blik te werpen. In de werkplaats zijn faciliteiten voor zeefdrukken hoog en diepdruk aanwezig. 

Bekijk de tijden en het programma op de website. 

Locatie
Electron | MotMot gallery
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: