image

Op zoek naar een (afstudeer)stage?

Ben jij een enthousiaste en sociale teamplayer met een hart voor Breda en haar inwoners? Iemand die open staat voor nieuwe uitdagingen en het initiatief en de verantwoordelijkheid neemt om nieuwe kansen te pakken? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij? 

Bij het Urban Living Lab Breda (ULLB) zijn we allemaal MEE-Makers, want we werken samen met doeners en denkers vanuit alle lagen van de bevolking. Bewoners, studenten, docenten, onderzoekers, ondernemers en ondersteuners werken samen op vier verschillende thema’s (Inclusieve samenleving & gezondheid, Digitalisering & slimme technologie, Duurzaamheid & energietransitie, Smart mobility & logistics) voor een duurzame en gezonde toekomst van Breda.

image

Wij zijn op zoek naar .....

Studenten (mbo/hbo) vanuit verschillende opleidingen zoals:

  • Leisure & Eventmanagement
  • Evenementen
  • Mediavormgeving
  • (Marketing) Communicatie
  • Commerciële Economie
  • CMD
  • Creative Business
  • Kunstacademie
  • Urban Placemaking
  • .......

Jouw ontwikkeling staat centraal! 

Je komt terecht in een multidisciplinair team met studenten van verschillende opleidingen. We vinden het belangrijk dat je werk doet dat je leuk vindt en we houden rekening met de opdrachten die je vanuit school krijgt. Het Urban Living Lab Breda is de perfecte plek om het werkveld te leren kennen, je netwerk binnen Breda uit te breiden en de toekomst van Breda MEE te maken! 

Dus heb je interesse? 

Stuur je motivatiebrief en CV naar Inge Duine, inge@urbanlivinglabbreda.nl 

“Dankzij Urban Living Lab Breda weet ik nu dat ik me moet gaan richten op projecten waarmee ik mensen een mooie beleving kan meegeven en waarmee ik tegelijk een bijdrage kan leveren aan verbinding tussen mensen in de stad. Dat is immers waar mijn hart ligt.”

Femke de Rooij
Student Leisure & Events Management
Breda University of Applied Sciences 

Lees haar Mee-Makers verhaal
"Bijdragen aan verbinding tussen mensen, daar word ik blij van"

“Ik vind het ULLB een fijne ruimte, omdat er mogelijkheden zijn om met verschillende mensen te netwerken die werken in allerlei vakgebieden. Zo zit er een minor bij ons over ondernemerschap waar we mee samen kunnen werken en dingen van kunnen leren. Op school vorm ik persoonlijk meer vriendschappen, wat ook leuk is, maar het is fijn om op stage andere connecties te kunnen leggen en mijn netwerk uit te bereiden.”

Gitte Baart
Student Commerciele Economie
Avans Hogeschool

"Binnen het Urban Living Lab voel ik veel meer vrijheid en ruimte voor verbindingen met de anderen dan binnen de muren van een schoollokaal. Op school val ik snel terug in het standaard schoolritme en in een creatieve ruimte word ik meer uitgedaagd om 'out of the box' te denken en bijvoorbeeld dingen aan de muren te hangen'

Britt Schutte
Student Leisure & Events Management
Breda University of Applied Sciences

"Door mijn stages bij het Urban Living Lab Breda heb ik niet alleen mijn kennis over mijn vakgebied ontwikkeld, maar ook andere skills die normaal niet centraal staan binnen mijn opleiding Creative Business. Ik denk dan bijvoorbeeld aan planning, persoonlijke communicatie, professionele gespreksvorming en nog veel meer. Als je een stap vooruit wil in je carrière en jezelf wil openstellen voor nieuwe ervaringen dan is het Urban Living Lab Breda een top plek voor stage!"

Cathy van den Brand
Student Creative Business
Breda University of Applied Sciences

"Mijn stageproject was de documentaire "Ver van Thuis". Dit was een lange reis voor me. Het contrast zien van vluchteling en Nederlander is oogopenend. Zelfs toen ze in een kamer zaten duizenden kilometers van de oorlog, waren ze nog steeds bang. En dat gevoel probeerden we in de documentaire te stoppen."

Amine Airad
Student Communicatie & Multimedia Design
Avans Hogeschool

Bekijk de trailer van "Ver van Thuis"

Heb je vragen? Of wil je een keer langskomen?
Neem dan contact op met Inge Duine

[inge@urbanlivinglabbreda.nl]