Activiteit

Kunst & Tech café

donderdag 28 maart 2024 , 15:45 - 18:30 uur
Illustration

Werk je in het onderwijs en ben je geïnteresseerd in kunst en technologie? Dan mag je het Kunst & Tech Café II niet missen! Nieuwe Veste en Uitvindfabriek slaan de handen ineen om je een inspirerende avond vol creativiteit te bieden. Er zullen tijdens deze bijeenkomst meerdere keuzesessies worden aangeboden door verschillende partners. 

Het 2e Kunst & Tech Café van dit jaar vindt plaats op donderdag 28 maart (vanaf 15.45-18.30u), we zijn deze keer te gast in de Uitvindfabriek.Het programma bestaat uit een centrale lezing en 3 keuzeworkshops. Voor leerkrachten en docenten in primair, voortgezet en beroepsonderwijs en educatief medewerkers van culturele instellingen.

Programma
15.45 – 16.00 uur inloop
16.00 – 16.45 uur Lezing Arida Bandringa/ Case
16.50 – 17.50 uur Keuzeworkshops
17.50 – 18.30 uur Borrel

Lezing
Arida Bandringa zal de centrale lezing geven over o.a het platform ArtLoveScience . Ze werkt voor CASE (Centre for Arts & Sciences Education), dit is een nieuwe overstijgende samenwerking van zes hogescholen en een ROC.

Keuzeworkshops:
- Dyane Donck: You and Me
Ervaar deze ‘do-it-yourself-voorstelling’ zonder publiek, een speelse ontmoeting met elkaar. Een nieuwe manier om elkaar te leren kennen door spel, mysterie en gebruik van je verbeeldingskracht
- Uitvindfabriek: Cityhackers
Laat je in deze escaperoom uitdagen om na te denken over hoe jij de wereld zou willen zien, veranderen en bouwen.
- Makersbase: Jijzelf als hologram
Leer hoe je eenvoudig een hologram van jezelf kunt maken met behulp van het greenscreen

We vragen je direct bij aanmelding voor het Kunst & Tech Café een keuze te maken voor een van bovenstaande workshops.

Het aantal deelnemers per workshop is beperkt. Mocht je onverhoopt niet deel kunnen nemen, laat het ons weten, zodat we een andere geïnteresseerde een plek kunnen bieden.

Aanmelden kan via: https://ap.lc/ghroU 

Locatie
De Uitvindfabriek
Deel dit: