Bericht

Kaartverkoop Winterfestival van start!

Geplaatst op 22 december 2021, 16:09 uur
Illustration

Goed nieuws de kaartverkoop voor het Winterfestival is gestart! Wil dit toffe evenement niet missen?

Schrijf je dan snel in via onderstaande link:
Kaartverkoop Winterfestival

Tijdens dit evenement staan elke dag verschillende thema's centraal. Hieronder worden deze thema's kort toegelicht:

19 jan: 
De (gerobotiseerde) Stadslandbouw:
Tijdens de werksessie van de (gerobotiseerde) stadslandbouw, wordt er gezamenlijk gewerkt aan de opstart van een meerjarig programma. Op deze manier worden de eerste stappen gemaakt van de roadmap van de (gerobotiseerde) stadslandbouw. Aan het eind van de ochtend wordt het officiële gegeven voor het programma van de (gerobotiseerde stadslandbouw.

Urban Living Lab Junior:
In mei 2022 wordt er een week georganiseerd die in het thema staat van Urban Living Lab Junior. Dit initiatief richt zich op de jonge bewoners van Breda. Tijdens het Winterfestival zal er een informatieve sessie georganiseerd worden.

20 jan:
De slimme samenleving:
Tijdens de werksessie van de Slimme Samenleving wordt er toegewerkt naar de start van de Slimme Samenleving. Met elkaar wordt de 'waarom' van het programma geformuleerd. Vervolgens worden een paar concrete doelen formuleerd waar mee aan de slag wordt gegaan. Met elkaar wordt de eerste schets van de roadmap gemaakt. Aan het eind van de ochtend wordt het officiële gegeven voor het programma van de Slimme Samenleving

Koffiemiddag Brabantpark:
Sluit je aan bij de koffie middag. Tijdens de koffie middag zal je een duik nemen in een van de meerdere concepten van een samenwerk plaats. Door deze interactieve ervaring kan jij je mening delen over de wijk Brabant park en kan jezelf verder informeren hoe wijken zich verbeteren door samen te werken.

De leefbare stad:
De Community De Leefbare stad richt zich, onder andere, op een Duurzame gebiedsontwikkeling van de stad Breda. Het organiseert regelmatig netwerkbijeenkomsten om over de grote transities van de stadse debatteren en kennis/samenwerking te verbinden. Rondom het thema ‘Duurzame gebiedsontwikkeling' is een werkgroep ontstaan die hun krachten verenigt rondom de ontwikkelingen van ’T Zoet. Welke rol speelt deze ontwikkeling in de transitie van Breda en hoe kunnen we de stad betrekken in het ontwikkelproces? Graag nemen we jullie mee in de eerste bevindingen en nodigen we jullie uit om mee te denken en aan te sluiten.

21 jan:
In Breda zijn veel sociale initiatieven, toch staan er veel mensen in de kou. Ze voelen zich niet gezien, niet gehoord en weten ook niet goed hoe ze aan kunnen haken. Daar willen wij wat aan doen. Tijdens het winterfestival gaan we actief op zoek naar samenwerking voor een goede Zorgzame stad. Dit wordt onder andere gedaan door het organiseren van een Worldcafé een een groot netwerkoverzicht.

[Door de huidige Covid-19 pandemie zijn wij genoodzaakt om de op dat moment geldende maatregelen in acht te nemen. Wanneer het Winterfestival niet fysiek kan plaatsvinden, zullen wij een passend alternatief programma aanbieden.]

 

Illustration
Programma voor het Winterfestival
Deel dit: