Bericht

ImPACT-festival en tentoonstelling op 1e dag Mee-Makersfestival 18 april

Geplaatst op 23 maart 2023, 13:00 uur
Illustration

Op de eerste dag van het Mee-Makersfestival op dinsdag 18 april nodigen we burgers en Bredase maatschappelijke organisaties uit om tijdens het ImPACT-festival te laten zien hoe zij de stad mooier te maken. Verder is er een kunsttentoonstelling met als thema kansengelijkheid en is er een workshop Verbindende Communicatie. Doe mee, samen maken we Breda!

Dinsdagochtend: ImPACT-festival
De aftrap van het Mee-Makersfestival (Ver)Beter Breda is op dinsdagochtend 18 april bij Curio, locatie Markendaalseweg. Diverse Bredase maatschappelijke organisaties die zich hard maken voor kansengelijkheid presenteren zich tijdens het ImPACT-festival. 

Zo maken mensen van SMO muziek, houdt Humanitas een speeddate, organiseert Quiet Breda een talentenshow en verzorgen studenten van Curio de catering. Maar is er nog ruimte nog voor meer verhalen en activiteiten deze ochtend tijdens het ImPACT-festival, dus meld je gerust aan bij Amber Klijn, am.klijn@breda.nl, projectmedewerker Verbeter Breda.

De ochtend is van 10.00 - 12.30 bij Curio, Markendaalseweg 35. Gratis aanmelden voor het ImPACT-festival kan vanaf dinsdag 28 maart via deze pagina. 

Dinsdagmiddag: kunsttentoonstelling en workshop 
Dinsdagmiddag is om 13.30 uur in Brandpunt de officiële opening van het Mee-Makersfestival (Ver)Beter Breda in Brandpunt. De middag begint met de opening van een kunsttentoonstelling met werken die studenten van St. Joost School of Art & Design hebben gemaakt rondom het het thema kansengelijkheid. 

Aansluitend is er van 14:30 tot 17:30 uur een workshop Verbindende Communicatie van de Tientjesacademie. De kunsttentoonstelling is t/m zondag 23 april te bekijken in Brandpunt, aan de Reigerstraat 16 in Breda. 

Gratis aanmelden voor de officiële opening van het Mee-Makersfestival (Ver)Beter Breda, de kunsttentoonstelling en de workshop Verbindende Communicatie kan vanaf dinsdag 28 maart via deze pagina.

Over het Mee-Makersfestival (Ver)Beter Breda
Tijdens het Mee-Makersfestival (Ver)Beter Breda dat van 18 tot en met 21 april worden Bredanaars vanuit alle wijken van de stad uitgenodigd om deel te nemen aan verschillende activiteiten. Want samen maken we Breda; we zijn allemaal Mee-Makers! 

Hoe zorgen we dat iedereen gelijke kansen krijgt en kan meedoen binnen Breda? Dat is de vraag tijdens het Mee-Makersfestival (Ver)Beter Breda. De hele week zijn er diverse evenementen rondom kansengelijkheid om de ondertekening van Het Pact van Breda Deel 3 te vieren. De week wordt georganiseerd door Verbeter Breda en het Urban Living Lab Breda.

 


 

 

Deel dit: