Bericht

19 april: ondertekening Pact van Breda Deel 3

Geplaatst op 24 maart 2023, 11:01 uur
Illustration

Op de tweede dag van het Mee-Makersfestival op woensdag 19 april wordt Het Pact van Breda Deel 3 ondertekend. De middag vindt plaats in Electron en wordt afgesloten met een Breda Café over de Stad van de Toekomst. Doe mee, samen maken we Breda!

Woensdagmiddag staat in het teken van Het Pact van Breda Deel 3. In dit Pact staat beschreven hoe Breda de komende jaren gaat werken aan kansengelijkheid. Vanaf 12 uur gaan de deuren open bij Electron, dan bereidt Familie maken de lunch met de aanwezigen voor. 

Burgemeester
De middag wordt afgetrapt met een welkomstwoord van burgemeester Paul Depla. Aansluitend is er een lunch voor alle deelnemers. Stadsdichter Maurits Verhoef draagt een gedicht over Het Pact van Breda Deel 3 voor. Daarna wordt het Pact door alle betrokken partners op een symbolische manier ondertekend.

De middag wordt afgesloten met het Breda Café over de Stad van de Toekomst. In een cafésetting wordt samen nagedacht over de praktische uitvoering van de onderwerpen uit Het Pact van Breda Deel 3. 

Gratis aanmelden kan vanaf dinsdag 28 maart via deze pagina. 

Over het Mee-Makersfestival (Ver)Beter Breda
Tijdens het Mee-Makersfestival (Ver)Beter Breda dat van 18 tot en met 21 april worden Bredanaars vanuit alle wijken van de stad uitgenodigd om deel te nemen aan verschillende activiteiten. Want samen maken we Breda; we zijn allemaal Mee-Makers! 

Hoe zorgen we dat iedereen gelijke kansen krijgt en kan meedoen binnen Breda? Dat is dan ook de vraag tijdens het Mee-Makersfestival (Ver)Beter Breda. De hele week zijn er diverse evenementen rondom kansengelijkheid om de ondertekening van Het Pact van Breda Deel 3 te vieren. De week wordt georganiseerd door Verbeter Breda en het Urban Living Lab Breda.  

 

Deel dit: