Bericht

Voetbaltoernooi en filosofisch café op 3e dag Mee-Makersfestival 20 april

Geplaatst op 30 maart 2023, 12:59 uur
Illustration

Op de derde dag van het Mee-Makersfestival op donderdag 20 april is er een voetbaltoernooi en een Filosofisch Café. Verder is ‘s avonds de aftrap van ‘Koop een kaartje voor een ander’ van het Chasse Theater, in samenwerking met Quiet Breda. Doe mee, samen maken we Breda!

Sport verbroedert. Daarom start de donderdag met een voetbaltoernooi bij voetbalclub Advendo in Hoge Vucht. Er wordt op een half veld gespeeld, in teams van zes personen. Je kunt jezelf met een team van minimaal zes personen inschrijven. Wil je wel meedoen en heb je geen team? Mail dan even naar info@urbanlivinglabbreda.nl Het voetbaltoernooi is van 10.00 tot 13.00 uur bij Advendo, sportcomplex ‘t Kadijkje, Bastenakenstraat 41. 

Schrijf je hier in om mee te doen met jouw voetbalteam van minimaal zes personen. 

Filosofisch Café

In de middag is er in de Uitvindfabriek een Filosofisch Café met een voordracht en discussie over eco-sociale perspectief; hoe kunnen wij onszelf weer zien als onderdeel van de natuur waarin wij leven? De voordracht wordt gegeven door Jeanet de Jong (beleidsadviseur Beroepsvereniging Professionals Sociaal Werk) en Aäron van Leent (masterstudent filosofie aan de Radboud Universiteit Nijmegen).  

Scoor hier je gratis ticket voor het Filosofich Café

Chassé Theater

In de avond is de aftrap van ‘Koop een kaartje voor een ander’ van het Chassé Theater in samenwerking met Quiet Breda bij het Chassé Theater. 

Via deze link kun je een kaartje bestellen bij het Chassé Theater

Over het Mee-Makersfestival (Ver)Beter Breda
Tijdens het Mee-Makersfestival (Ver)Beter Breda dat van 18 tot en met 21 april worden Bredanaars vanuit alle wijken van de stad uitgenodigd om deel te nemen aan verschillende activiteiten. Want samen maken we Breda; we zijn allemaal Mee-Makers! 

Hoe zorgen we dat iedereen gelijke kansen krijgt en kan meedoen binnen Breda? Dat is dan ook de vraag tijdens het Mee-Makersfestival (Ver)Beter Breda. De hele week zijn er diverse evenementen rondom kansengelijkheid om de ondertekening van Het Pact van Breda Deel 3 te vieren. De week wordt georganiseerd door Verbeter Breda en het Urban Living Lab Breda.  

 

Deel dit: