Bericht

Bliksemstage en borrel op laatste dag Mee-Makersfestival 21 april

Geplaatst op 4 april 2023, 10:09 uur
Illustration

Het Mee-Makersfestival (Ver)Beter Breda wordt op vrijdagmiddag 21 april afgesloten met een borrel. In de ochtend is er bij de gemeente Breda een Bliksemstage voor kansarme jongeren. Doe mee, want samen maken we Breda! 

Op vrijdagochtend is er bij de gemeente Breda een Bliksemstage voor kansarme jongeren. Dit wordt georganiseerd door Jinc in samenwerking met Curio Prinsentuin van cooth. Kijk hier voor meer info over de Bliksemstage.

Het Mee-Makersfestival (Ver)Beter Breda wordt op vrijdagmiddag tussen 16:30 en 18:30 afgesloten met een borrel bij De Bühne in de Sint Jansstraat 11 in Breda. 

Meld je hier aan als je aanwezig bent bij de afsluitende (Ver)Beter Breda Borrel

Over het Mee-Makersfestival (Ver)Beter Breda
Tijdens het Mee-Makersfestival (Ver)Beter Breda dat van 18 tot en met 21 april worden Bredanaars vanuit alle wijken van de stad uitgenodigd om deel te nemen aan verschillende activiteiten. Want samen maken we Breda; we zijn allemaal Mee-Makers! 

Hoe zorgen we dat iedereen gelijke kansen krijgt en kan meedoen binnen Breda? Dat is dan ook de vraag tijdens het Mee-Makersfestival (Ver)Beter Breda. De hele week zijn er diverse evenementen rondom kansengelijkheid om de ondertekening van Het Pact van Breda Deel 3 te vieren. De week wordt georganiseerd door Verbeter Breda en het Urban Living Lab Breda.  

 

Deel dit: