Bericht

Explore Festival

Geplaatst op 17 november 2023, 17:30 uur
Illustration

Herken jij dat gevoel van in je eigen bubbel zitten? Die momenten waarop je ontspannen op de bank ligt en een serie kijkt? Of wanneer je in de bus of auto zit, met je eigen muziek in je oor? De wereld om je heen is er wel, maar je merkt hem niet. Het is een gevoel van comfort, van bekendheid, iets wat we allemaal kennen. Daar is niets mis mee, of wel? Want raken we in onze bubbels niet steeds meer afgesloten? Van de ander en van onze omgeving? Zien we elkaar nog wel? Daarom organiseren wij Explore. Uit je bubbel!

Binnen drie dagen nemen wij jou mee naar bijzondere plekken en unieke activiteiten in Breda. Ontdek nieuwe culturen, lekkernijen, kunst en muziek en debat en dialoog. Maak meer kennis met de andere 179.999 inwoners van Breda. Er is een hele wereld om te exploren, en wij nemen je erin mee!

Op 17, 24 en 25 januari laten we Breda bruisen met activiteiten die één duidelijk doel hebben: mensen uitdagen om elkaar te leren kennen, om uit die comfortzone te stappen. Want laten we eerlijk zijn, het leven wordt leuker en gezelliger wanneer we meer van elkaar weten. Laat je leiden door het Explore Festival en ontdek wat er allemaal buiten je eigen bubbel gebeurt.

Volg onze instagram (Explore festival Breda) voor meer informatie over onze spetterende activiteiten. Zo ben je altijd op de hoogte van welke evenementen je kunt verwachten bij het Explore Festival. Stap uit je comfortzone en ontdek een wereld vol verrassingen en nieuwe ontmoetingen.

Deel dit: