Bericht

Uit je Bubbel ontbijt - 24 januari 09:00-11:00 - Grote Kerk

Geplaatst op 12 december 2023, 15:00 uur
Illustration
logo
Urban Living Lab Breda

Op woensdag 24 januari organiseren wij het Explore Uit je Bubbel Ontbijt in de Grote Kerk. Mensen van allerlei wijken, beroepen, nationaliteiten en overtuigingen komen bij elkaar en hebben allemaal eventjes één ding met elkaar gemeen: niet denken aan de dagelijkse bubbel waarin je zit.

Het uit je bubbel ontbijt is onderdeel van het Explore Festival. Een driedaags festival waar je verder gaat dan het bekende pad. Op 17, 24 en 25 januari laten we Breda bruisen met verrassende kunst en performances, werelds eten en mooie gesprekken. Met één duidelijk doel: mensen uitdagen om elkaar te leren kennen. Want laten we eerlijk zijn, het leven wordt leuker en interessanter wanneer we meer van elkaar weten.

  • Test

We hebben de eer om Explore Festival op woensdag 24 januari in de Grote Kerk af te trappen met een programma dat de bezoeker prachtige belevenissen, inspirerende ontmoetingen en nieuwe ervaringen brengt. Ontbijt, spoken word, art performances, muziek, tedtalks en een wereldse ontbijt. Met de hulp van St joost, BUas, Curio, Avans, Brigitte Ars, Yousseff Agzhari, Casper Storm, Steven Gerards, Sjoerd de lange en Johny zullen we woensdagochtend alles samen laten komen in het meest iconische gebouw van Breda.

Verzeker je nu van een kaartje: https://ap.lc/uWZGH 


Deel dit: