Bericht

Nieuwe Veste Explore Festival - 25 januari 12:00-17:00 - Nieuwe Veste

Geplaatst op 18 december 2023, 12:00 uur
Illustration

Op 25 januari wordt de Nieuwe Veste een ware evenementenlocatie waar tal van kunstzinnige en culturele activiteiten plaatsvinden. Dwaal door de Nieuwe Veste en laat je door het gevarieerde programma inspireren om mensen te ontmoeten, je mooiste ik naar boven te halen en uit je bubbel te laten komen. 

De Nieuwe Veste is onderdeel van het Explore Festival. Een driedaags festival waar je verder gaat dan het bekende pad. Op 17, 24 en 25 januari laten we Breda bruisen met verrassende kunst en performances, werelds eten en mooie gesprekken. Met één duidelijk doel: mensen uitdagen om elkaar te leren kennen. Want laten we eerlijk zijn, het leven wordt leuker en interessanter wanneer we meer van elkaar weten.

In de trant van bijzijn is meemaken nodigen we iedereen uit om uit je bubbel te komen bij de Nieuwe Veste. Loop op donderdagmiddag vrij rond in de Nieuwe Veste. Luister live naar de mislukte podcast en ontdek de kracht van mislukking, art performances van st joost, geef elkaar een compliment met de complimentenbox, stap in het ‘schoenenwissel’-hokje voor een unieke ervaring in een ander perspectief en neem deel aan een gepassioneerd debat over diversiteit. 

Deel dit: