Bericht

Het rondtrekkende circus van St. Joost: 17, 24 en 25 januari

Geplaatst op 20 december 2023, 12:00 uur
Illustration

Voor het Explore Festival, op 17, 24 en 25 januari, hebben st joost studenten van art of Humanity ontzettend hard hun best gedaan om de stem van Explore over te brengen in art performances. Tijdens Explore doen we er alles aan om de Bredanaar in contact met elkaar te brengen, te verbinden en verder te gaan dan het bekende pad. Hier zijn hele mooie ideeën uit voortgekomen. 

Op 17 januari staat bij Het Gesprek het rad van (on)geluk om aandacht te brengen voor de armoede in Breda. Ze hebben gezien dat de mensen onder de armoedegrens meer naar elkaar toe trekken en de verbinding met de stad verliezen. 

Tijdens het uit je bubbel ontbijt in de Grote Kerk op 24 januari zullen er meerdere art performances gegeven worden. Waar de ene een workshop zal geven, heeft de andere een expositie over verhalen uit de Haagdijk. Er zijn heel veel verhalen die vertelt zullen worden. Het zijn persoonlijke verhalen, problemen in de maatschappij, oplossingen voor de stad en ga zo maar door. Deze verhalen kunnen we natuurlijk vertellen, maar daar zijn ze niet voor bedoeld. Ze zijn bedoeld om te ervaren, verbinding te zoeken en om met elkaar in gesprek te gaan. 

Op 17 en 24 januari zullen er enkele werken gepresenteerd worden, mocht je daar niet bij kunnen zijn hebben we 25 januari nog! Het hele rondtrekkende circus komt op die dag samen in de Nieuwe Veste. Hier kan je van 12:00 tot 17:00 vrij rondlopen en alle art performances zien. Genoeg om te zien, genoeg om te Exploren! 

Deel dit: