Bericht

Creatieve gerechten terwijl je met je buurtgenoten in contact komt

Geplaatst op 20 februari 2024, 15:00 uur
Illustration

Eten is bij uitstek de manier om de verbinding aan de gaan. Dus moet je daar gebruik van maken vinden Sjoerd De Lange, Albert Bienefelt, Rutger van Eijken, Theo van de Gruiter en Johan Segers. Op donderdagmiddag hebben ze daarom 30 gasten uitgenodigd bij Curio. Een mooi gemêleerd gezelschap vanuit de verschillende buurten in de wijk Hoge Vucht in Breda. Van wijkagenten tot pensionado’s en van wijkinitiatiefnemers tot buurtgenoten.

Het idee? Ga in gesprek met elkaar en laat je verrassen door inspirerende en uitdagende gerechten waarbij de smaakpapillen worden geprikkeld. Tussen de gerechten door kon je nieuwe buurtgenoten ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over de problemen, kansen en mooie initiatieven die er spelen in de verschillende buurten. Tijdens de mooie gesprekken werden er weer geweldig creatieve gerechten geserveerd die het gespreksonderwerp weer volledig konden veranderen. Zo vliegt een middag voorbij en was het een mooie dag met mooie ontmoetingen.

De Smaaktafel is een nieuw concept en zal dit jaar nog in de vier verschillende buurten in de Hoge Vucht langskomen. Mocht je je hiervoor aanmelden dan kan je dit doen bij Sjoerd@urbanlivinglabbreda.nl.

Deel dit: