Bericht

Impact ondernemerscafé 13 maart

Geplaatst op 15 maart 2024, 12:00 uur
Illustration

Wat hebben we weer een fantastische middag gehad 13 maart tijdens het Impact Ondernemerscafé! De energie was voelbaar en de inspiratie stroomde rijkelijk.

Vanaf 17.00 uur verwelkomden we de ondernemers bij Open X, de nieuwe verbindingsplek bij Avans voor onderwijs, onderzoek en ondernemerschap. Wat een prachtige omgeving om samen te komen en ideeën te delen. Open X ademde innovatie en creativiteit, precies wat Impact Ondernemen nodig heeft.

In Avans Innovative Studio (AIS), een integraal onderdeel van deze inspirerende ruimte, werden drie boeiende casussen gepresenteerd. Lieke van Boxtel van Betrokken Ondernemers Breda, Tim van Horsten van Breda Circulair, en Bas van Gerwen van de Gemeente Breda deelden hun ervaringen en onthulden hoe AIS voor jou van betekenis kan zijn. Cees Hogendoorn gaf waardevolle inzichten mee over wat essentieel is bij het neerleggen van een opdracht bij AIS.

De rondleiding door Open X bood een kijkje achter de schermen, en we hopen dat jullie de innovatieve sfeer vol mogelijkheden hebben kunnen proeven.

En proeven hebben jullie zeker gedaan. Het smaakte zo goed dat jullie zelfs meer wilden zien! Voor de volgende keer werd aangegeven dat jullie graag een demonstratie willen zien van hoe AIS precies werkt. Het liefst samen met de studenten, of een praktijkvoorbeeld waar jullie zelf aan kunnen deelnemen. Zo kunnen jullie niet alleen naar de verhalen luisteren, maar het ook echt in actie zien. Dat maakt het allemaal veel aantrekkelijker!

Net als veel impact ondernemers zijn wij als organisatie soms ook nog aan het zoeken wat het beste is. Door samen te komen, elkaar advies te vragen, tips te geven en de verbinding op te zoeken kunnen we ervoor zorgen dat de volgende dag er zonniger uitziet. Voor jou impact onderneming, die van de ander, de stad en de maatschappij.

Mochten jullie daarom tips voor ons hebben zijn die altijd welkom. Samen zorgen we voor een betere toekomst!

Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze geweldige ervaring. Het Impact Ondernemerscafé was wederom een succes, en we kijken uit naar de volgende ontmoeting waar we samen impact blijven maken!

Deel dit: