Bericht

5 vragen met... Britt van Egmond!

Geplaatst op 14 mei 2024, 10:00 uur
Illustration

In de rubriek ‘5 vragen met’ houden wij elke week een interview met een medewerker van Urban Living Lab Breda aan de hand van 5 vragen. Deze week is het de beurt aan Britt van Egmond. Communicatiemedewerker bij het ULLB. 

Kun je kort jezelf en jouw werkzaamheden bij Urban Living Lab beschrijven?
Ik ben Britt van Egmond, per 1 april ben ik begonnen bij het Urban Living Lab als communicatiemedewerker en ik werk hier nu 8 uur in de week. Ik werk ook nog bij het Avans Ondernemerscentrum (ook wel AOC genoemd) als communicatiemedewerker, daar hebben we verschillende aandachtsgebieden. We hebben vooral de focus liggen op workshops en activiteiten voor studenten, innovatie, co-creatie en ondernemen. Het AOC en Urban Living Lab werkten al goed samen, vandaar dat ik nu hier aan het werk ben.

 
Waar ben jij binnen jouw rol als communicatiemedewerker vooral mee bezig?
Mijn expertise is vooral social media. Ik vind het ook tof om te kijken naar positionering van onze socials en ik vind het ook leuk om via programma's als Canva en Photoshop content uit te werken. Ik ben graag bezig met templates op social media en hoe wij een bepaalde doelgroep kunnen aanspreken, en ook kijken naar wat wij doen en hoe wij nog beter onder aandacht kunnen komen.

 
Je hebt al het een en ander verteld over wat je precies doet, maar kan je wat dieper ingaan op hoe je bij het Urban Living Lab terechtkwam?
Tom zou binnenkort weggaan. Het Urban Living Lab was altijd al verbonden aan het AOC, en je wil toch wat doen voor elkaar. De optie was er om de communicatie bij het Urban Living Lab 8u per week te gaan doen om te helpen. Dit is natuurlijk ook een mooi voorbeeld co-creatie, iets wat wij bij het AOC als speerpunt zien.
Zijn er in de korte tijd dat je hier werkzaam bent al wat dingen waar je trots op bent of wat je als mooie prestatie ziet?
Vanuit mijn opleiding heb ik altijd meegekregen dat huisstijl erg belangrijk is, dus voordat ik hier kwam heb ik wel even wat vooronderzoek gedaan naar de socials van Urban Living Lab. Ik vond en vind nog steeds dat er veel moet gebeuren, want wij moeten qua content zo duidelijk mogelijk worden. Hier zijn we nu erg hard mee bezig. Denk hierbij aan het maken van nieuwe templates voor de socials of het maken van een contentkalender. Langzamerhand proberen we nu een mooie Instagram-feed te krijgen met afwisselen beeldmateriaal. Ik word dan wel blij van het idee dat dat straks goed staat en we vanuit daar verder kunnen bouwen. Dus dat is wel iets waar ik op termijn wel trots op mag zijn.

 
'Dan als laatste vraag, is er iets waar jij 's nachts voor wakker gemaakt kan worden?'
Ik ben echt gek op sushi, dus qua eten is sushi wel iets waar je mij voor wakker mag maken. Of het gevoel van op vakantie gaan, als je de avond van tevoren slecht kan slapen.

Deel dit: