Bericht

Netwerkevent Toekomst voor de Toekomst (max 100 plekken beschikbaar)

Geplaatst op 28 mei 2024, 10:00 uur
Illustration

Op vrijdag 21 juni organiseren CM.com en Avans Hogeschool gezamenlijk het inspirerende netwerkevent Impact Ondernemen 'Toekomst voor de Toekomst'. Dit evenement, speciaal ontworpen voor ondernemers uit de regio, biedt een unieke kans om onderzoek en praktijkervaring te verbinden met ondernemerstalenten.

Tijdens deze editie staat het thema centraal: hoe kan AI jouw propositie verbeteren?

Wat mag je verwachten?

  • Keynotes door Michele Fumarola (Programmamanager AI Accelerator) en Robin van den Bergh (Head of Commerce Music & Live). Zij delen actuele kennis uit onderzoek en praktijk en gaan met elkaar en de bezoeker de dialoog aan.
  • Pitches van vijf talentvolle studentondernemers van Avans Incubator die strijden voor een Dragons' Den.
  • Borrelen en informeel netwerken.

Wil je tijdens de borrel nog inhoudelijk doorpraten? Bij diverse thematafels kun je zelf in gesprek gaan met een keynotespreker, student of dragon.

 

De toegang tot dit evenement is gratis, maar wees er snel bij, want er zijn slechts 100 plekken beschikbaar. Meld je snel aan via onderstaande link om jezelf te verzekeren van nieuwe kennis, inspiratie en waardevolle connecties.

https://impactondernemen.avans-evenementen.nl/ 

 

Impact Ondernemen, het nieuwe normaal in Breda

Urban Living Lab Breda, de Triple O Campus, Betrokken Ondernemers Breda (BOB), Avans Centre of Expertise Brede Welvaart en Nieuw Ondernemerschap en Gemeente Breda hebben een samenwerkingscoalitie met als doel het stimuleren en faciliteren van Impact Ondernemerschap en tegelijkertijd het versterken van het impact ecosysteem in Breda.

Illustration
 
Deel dit: