Marcel Kesselring

Professional, Programmateam
Wie is Marcel?

Ik zet me in voor een duurzame inclusieve samenleving. Mijn overtuiging is dat jongeren veel kunnen als we ze het vertrouwen en ruimte geven om zich te ontwikkelen zodat zij zelf de wereld kunnen verbeteren. Ik geloof in hun dromen mits er hard gewerkt wordt.


#dreambigworkhard 


Innoveren zit in mijn bloed. Al vanaf het begin van mijn carrière was ik al bezig met het ontwikkelen van nieuwe concepten. In eerste instantie binnen het bedrijfsleven en vanaf 2008 in het onderwijsveld. Daarnaast ben ik een echte netwerker met een groot en breed netwerk en deel ik mijn kennis grif met iedereen, gevraagd maar ook ongevraagd als tip of met een vooruitziende blik op wat als vraag zal ontstaan. Mijn kracht zit in de open communicatie met een vleugje Rotterdamse humor.


Het speelveld waar ik veel te vinden ben is ons Urban Living Lab Breda. Een rijke (leer)omgeving, een uitstekende plek om te experimenteren, te leren, te creëren en om samen met inwoners, ondernemers en organisaties een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de stad.


Mijn master was ook gericht op livings labs (in het bijzonder quadruple helix learning communities).

Mijn werk en hobbies

Lid van Programmateam Urban Living Lab Breda


Activiteiten, verantwoordelijkheden en aandachtsgebieden: 
strategie/doorontwikkeling, programmering, Faamkwartier, opzetten en uitvoeren onboarding programma, vergroten lokaal en landelijk netwerk, opzetten online community, begeleiden studenten bij Urban Living Lab projecten, verbinding Ambitie2025 Avans Hogeschool


Werkzaam bij Avans Hogeschool


Ontwikkeling Living Labs, Avans kenniskring Hybride Externe Leeromgeving (HELO's), Spin-in-het-web nationale/internationale kennisnetwerken living labs

Mijn droom

Mijn overtuiging is dat jongeren veel kunnen als we ze het vertrouwen en ruimte geven om zich te ontwikkelen zodat zij zelf de wereld kunnen verbeteren. Ik geloof in hun dromen mits er hard gewerkt wordt.


#dreambigworkhard

Organisaties van Marcel
Organisaties waaraan Marcel verbonden is
Projecten uitgevoerd door Marcel
Activiteiten van Marcel
Berichten van Marcel
Bekijk Marcel Kesselring ook in