Vacature/hulpvraag

Stage Creative business / Creative Media - hbo

Geplaatst op 7 april 2023, 00:00 uur
Illustration

Creativiteit is jouw kracht!

Deze vacature is geschikt voor studenten van volgende opleidingen: CMD, Creative Business, Art & Research, New Design & Attitudes, Illustrated & Animated Storytelling, Photography, Film & the Digital

 


Ben jij een enthousiaste en sociale teamplayer met een hart voor Breda en haar inwoners? Iemand die open staat voor nieuwe uitdagingen en het initiatief en de verantwoordelijkheid neemt om nieuwe kansen te pakken? Dan zoeken wij jou!


Wie zijn wij? 

Welkom bij het Faamkwartier, Welkom bij het Urban Living Lab Breda. Bij het Urban Living Lab Breda (ULLB) zijn we allemaal MEE-Makers, want we werken samen met doeners en denkers vanuit alle lagen van de bevolking. Bewoners, studenten, docenten, onderzoekers, ondernemers en ondersteuners werken samen op vier verschillende thema’s (Inclusieve samenleving & gezondheid, Digitalisering & slimme technologie, Duurzaamheid & energietransitie, Smart mobility & logistics) voor een duurzame en gezonde toekomst van Breda. 


Jouw ontwikkeling staat centraal! 

Je komt terecht in een multidisciplinair team met studenten van verschillende opleidingen. We vinden het belangrijk dat je werk doet dat je leuk vindt en we houden rekening met de opdrachten die je vanuit school krijgt. Het Urban Living Lab Breda is de perfecte plek om het werkveld te leren kennen, je netwerk binnen Breda uit te breiden en de toekomst van Breda MEE te maken! 

Creativiteit is jouw kracht!

Wat ga je allemaal doen? 

Als lid van ons team ben je verantwoordelijk voor verschillende, uiteenlopende werkzaamheden zoals:

  • Uitdragen van de Brand Identity met creatieve uitingen
  • Bedenken van creatieve concepten
  • Creatieve ondersteuning bij festivals en andere evenementen
  • Content creatie voor social media en/of website / verstevigen online marketing

Uiteraard bepalen we in overleg wat jouw werkzaamheden zijn.


Solliciteer direct!  

Kun je niet wachten om MEE-maker te worden? Solliciteer dan via deze link.    

Wil je eerst een keertje komen kijken en de sfeer bij ons proeven? Je bent altijd welkom op onze locatie, de Uitvindfabriek. Stuur ons een mailtje team@urbanlivinglabbreda.nl en kom langs!

 

Organisatie
Urban Living Lab Breda
contactpersoon
Inge Duine
Ingangsdatum
29-08-2023
herhalend
Iedere stageperiode
Beloning
Stagevergoeding
Deel dit: