Vacature/hulpvraag

Stage Facilitaire Dienstverlening

Geplaatst op 16 april 2024, 15:30 uur
Illustration

Draag je graag bij aan gastvrijheid, huishoudelijke werkzaamheden en aan het gebouwbeheer? Dan zoeken wij jou!


Wie zijn wij?
Welkom bij het Urban Living Lab Breda (ULLB), waar we een duurzame en gezonde toekomst van Breda vormgeven alsof het klei op een draaischijf is. Brede welvaart is waar wij dagelijks voor knokken. Dit doen we samen met bewoners, studenten, docenten, onderzoekers en ondernemers. We zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat Breda de parel onder de steden blijft, en daar hebben we jouw creatieve talent voor nodig!

Onze thuisbasis is het Faamkwartier. Samen met andere impact ondernemers huren we hier een ruimte. Om ervoor te zorgen dat alles onderling goed reilt en zeilt, hebben we jou nodig.


Wat ga je allemaal doen?
Als lid van ons team ben je verantwoordelijk voor verschillende, uiteenlopende werkzaamheden zoals:
- Ervoor zorgen dat afspraken na worden gekomen met het opruimen en schoonhouden van (werk)ruimtes.
- Afspraken maken voor schoonmaak
- Contacten onderhouden met andere huurders en behoeftes ophalen
- Het beheren en opzetten van een rooster voor gezamenlijke (werk)ruimte(s)
- Ondersteunen en helpen bij (kleinere) bijeenkomsten
- Verschillende taken onder team Bureau van het Urban Living Lab Breda. Naast facilitaire dienstverlening leer je ook van andere werkzaamheden binnen het bedrijf.

Uiteraard bepalen we ook in overleg wat jouw werkzaamheden zijn.


Jouw ontwikkeling staat centraal!
Je komt terecht in een multidisciplinair team met studenten van verschillende opleidingen (mbo- en hbo-opleidingen zoals Mediavormgeving, Communication & Multimedia Design, Leisure & Events en Social Work). Daarnaast zijn er uiteraard ook professionals die vanuit verschillende Bredase organisaties bij het Urban Living Lab werken (bijv. vanuit Avans Hogeschool en de gemeente Breda). Je bouwt dus je netwerk binnen Breda op, net als op LinkedIn.

We vinden het belangrijk dat je werk doet dat je leuk vindt en we houden rekening met de opdrachten die je vanuit school krijgt. Daarnaast moet werken ook gezellig zijn, dus af en toe borrelen we samen en doen we een teamactiviteit. Oh, en trouwens: je krijgt gewoon centjes voor je harde werk.


Solliciteer direct!
Heb je interesse? Solliciteer dan en stuur je motivatie met CV naar Inge Duine, labcoach Urban Living Lab, inge@urbanlivinglabbreda.nl
Wil je eerst een keertje komen kijken en de sfeer bij ons proeven? Je bent altijd welkom. Stuur een mailtje naar inge@urbanlivinglabbreda.nl en kom langs!

Organisatie
Urban Living Lab Breda
contactpersoon
Luna Talboom
Ingangsdatum
02-09-2024
herhalend
Iedere stageperiode
Beloning
Stagevergoeding
Deel dit: