Vacature/hulpvraag

Stage Mediavormgeving - mbo

Geplaatst op 16 april 2024, 15:30 uur
Illustration

Ben jij de vrolijke duizendpoot met een ontembare liefde voor Breda en al haar bewoners, die meer energie heeft dan een koffiezetapparaat op standje espresso? Degene die altijd in is voor een nieuw avontuur en met volle overtuiging de leiding neemt om nieuwe mogelijkheden te grijpen? Nou, dan zijn wij op zoek naar jou!


Wie zijn wij?
Welkom bij het Urban Living Lab Breda (ULLB), waar we een duurzame en gezonde toekomst van Breda vormgeven alsof het klei op een draaischijf is. Brede welvaart is waar wij dagelijks voor knokken. Dit doen we samen met bewoners, studenten, docenten, onderzoekers en ondernemers. We zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat Breda de parel onder de steden blijft, en daar hebben we jouw creatieve talent voor nodig!


Wat ga je doen?
Kom bij ons team en laat je creativiteit de vrije loop! Als onze nieuwste toevoeging ben jij dé go-to persoon voor allerlei spannende taken, waaronder:
- Het creëren van content voor social media (ja, we bedoelen de leuke stories en posts die je vrienden niet kunnen missen!)
- Ontwerpen van alles, van posters tot logo's, flyers en zelfs standaard templates voor zowel interne als externe doeleinden. Wees gerust, we houden van een beetje flair!
- Het ontwikkelen en implementeren van de huisstijl, want laten we eerlijk zijn, we willen er allemaal goed uitzien, zelfs online!
- Filmen en bewerken van video's - laat die innerlijke regisseur maar los en breng je ideeën tot leven!
- En nog veel meer!
Natuurlijk zullen we samen bespreken waar jouw talenten het beste tot hun recht komen. Dus als je klaar bent om je stempel te drukken en een beetje magie toe te voegen aan alles wat we doen, dan ben jij misschien wel precies wie we zoeken!


Je ontwikkeling staat centraal!
Je komt terecht in een multidisciplinair team met studenten van verschillende opleidingen (mbo- en hbo-opleidingen zoals Mediavormgeving, Communication & Multimedia Design, Leisure & Events en Social Work). Daarnaast zijn er uiteraard ook professionals die vanuit verschillende Bredase organisaties bij het Urban Living Lab werken (bijv. vanuit Avans Hogeschool en de gemeente Breda). Je bouwt dus je netwerk binnen Breda op, net als op LinkedIn. 
We vinden het belangrijk dat je werk doet dat je leuk vindt en we houden rekening met de opdrachten die je vanuit school krijgt. Daarnaast moet werken ook gezellig zijn, dus af en toe borrelen we samen en doen we een teamactiviteit. Oh, en trouwens: je krijgt gewoon centjes voor je harde werk.


Wat wij bieden:
- Deadlines, want hé, wie houdt er nou niet van een uitdaging? (Een tikkeltje stressbestendig is dus geen verkeerde eigenschap)
- Je krijgt een stagevergoeding die op de markt is afgestemd. (Geen idee wat 'marktconform' betekent, maar wij bieden 300 ronde euro’s!)
- Vaardigheid met Microsoft Office is handig. (Ooit was er slechts één persoon die dit niet kon en dat was de kantoorhond.)
- Creativiteit is een must. (Om de maand moet je namelijk voor 6 programma's je wachtwoord veranderen, bestaande uit minimaal 14 tekens, waarvan 3 in het Arabisch en 3 in het Oud-Grieks.)


Beter solliciteer je :)
Spreekt deze vacature je nou aan? Stuur dan nu - en niet morgen - je motivatie met CV naar Inge Duine, labcoach van het Urban Living Lab, inge@urbanlivinglabbreda.nl
Eerst even een keer de voeten nat maken voordat je in het diepe springt? Kom een dagje proefdraaien. Stuur een mailtje naar inge@urbanlivinglabbreda.nl en kom langs!

Organisatie
Urban Living Lab Breda
contactpersoon
Inge Duine
Ingangsdatum
02-09-2024
herhalend
Iedere stageperiode
Beloning
Stagevergoeding
Documenten
Deel dit: