Vacature/hulpvraag

Stage (Marketing) Communicatie - mbo/hbo

Geplaatst op 16 april 2024, 09:00 uur
Illustration

Ben jij de vrolijke duizendpoot met een ontembare liefde voor Breda en al haar bewoners, die meer energie heeft dan een koffiezetapparaat op standje espresso? Degene die altijd in is voor een nieuw avontuur en met volle overtuiging de leiding neemt om nieuwe mogelijkheden te grijpen? Nou, dan zijn wij op zoek naar jou!


Wie zijn wij?
Welkom bij het Urban Living Lab Breda (ULLB), waar we een duurzame en gezonde toekomst van Breda vormgeven alsof het klei op een draaischijf is. Brede welvaart is waar wij dagelijks voor knokken. Dit doen we samen met bewoners, studenten, docenten, onderzoekers en ondernemers. We zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat Breda de parel onder de steden blijft, en daar hebben we jouw creatieve talent voor nodig!


Wat ga je doen?
Welkom in de wervelwind van marketingcommunicatie! Als lid van ons team krijg je een feestmaal aan taken voorgeschoteld, zoals het creëren van content in alle denkbare vormen - tekst, foto's, filmpjes, podcasts, je noemt het maar op! Maar dat is nog niet alles. Je wordt ook de maestro achter de communicatie rondom spraakmakende evenementen zoals Explore the Cultures, het Mee-Makersfestival, (Ver)Beter Breda, het Winterfestival en Zomerfestival. Daarnaast versterk je de banden met onze stakeholders en studenten van het ULLB en organiseer je als een pro verschillende netwerksessies. Oh, en laten we de kers op de taart niet vergeten - het door vertalen van onze communicatiestrategie. Maar geen paniek, samen bespreken we waar jouw krachten het best tot hun recht komen!


Je ontwikkeling staat centraal!
Je komt terecht in een multidisciplinair team met studenten van verschillende opleidingen (mbo- en hbo-opleidingen zoals Mediavormgeving, Communication & Multimedia Design, Leisure & Events en Social Work). Daarnaast zijn er uiteraard ook professionals die vanuit verschillende Bredase organisaties bij het Urban Living Lab werken (bijv. vanuit Avans Hogeschool en de gemeente Breda). Je bouwt dus je netwerk binnen Breda op, net als op LinkedIn.

We vinden het belangrijk dat je werk doet dat je leuk vindt en we houden rekening met de opdrachten die je vanuit school krijgt. Daarnaast moet werken ook gezellig zijn, dus af en toe borrelen we samen en doen we een teamactiviteit. Oh, en trouwens: je krijgt gewoon centjes voor je harde werk.


Wat wij bieden:
- Deadlines, want hé, wie houdt er nou niet van een uitdaging? (Een tikkeltje stressbestendig is dus geen verkeerde eigenschap)
- Je krijgt een stagevergoeding die op de markt is afgestemd. (Geen idee wat 'marktconform' betekent, maar wij bieden 300 ronde euro’s!”
- Vaardigheid met Microsoft Office is handig. (Ooit was er slechts één persoon die dit niet kon en dat was de kantoorhond.)
- Creativiteit is een must. (Om de maand moet je namelijk voor 6 programma's je wachtwoord veranderen, bestaande uit minimaal 14 tekens, waarvan 3 in het Arabisch en 3 in het Oud-Grieks.)

Beter solliciteer je :)
Spreekt deze vacature je nou aan? Stuur dan nu - en niet morgen - je motivatie met CV naar Inge Duine, labcoach van het Urban Living Lab, inge@urbanlivinglabbreda.nl
Eerst even een keer de voeten nat maken voordat je in het diepe springt? Kom een dagje proefdraaien. Stuur een mailtje naar inge@urbanlivinglabbreda.nl en kom langs!

Organisatie
Urban Living Lab Breda
contactpersoon
Inge Duine
Ingangsdatum
02-09-2024
herhalend
Iedere stageperiode
Beloning
Stagevergoeding
Deel dit: