Vacature/hulpvraag

Stage community design (hbo)

Geplaatst op 24 oktober 2023, 09:29 uur
Illustration

Breng je graag mensen samen?

Zie je mogelijkheden/ talenten en zet je mensen graag in hun kracht?

Ben je een organisatietalent?

Bredagora

Bredagora, een school in oprichting: Stel je een school voor die niet aanvoelt als een school, maar als een leerreis. Een plek waar je de ruimte ervaart om jezelf te zijn, waar je leert door te ontdekken vanuit je eigen nieuwsgierigheid en waar de omgeving een oefenplaats is, dat is Bredagora!

Bij Agora zijn er geen vakken, maar je leert door middel van challenges die je zelf bedenkt. De ‘leerreis’ naar je diploma verloopt via een eigen route, waarbij je ondersteund wordt door coaches. Daarbij zijn het leren stellen van doelen, leren plannen en het ontwikkelen van vaardigheden en persoonlijke groei belangrijke punten. 

Wat kun jij doen als student?

Een van onze missies voor 2024 is het uitbouwen en verstevigen van de Bredagora community met een verscheidenheid aan stakeholders waarbij de belangrijkste focus op ouders zal liggen. Het doel is dat deze gemeenschap zelf-onderhoudend en co-creatief wordt. Dit proces is gestart in 2023 door studenten van de Performatory (BUAS). Wij zijn op zoek naar studenten die het proces van community design willen uitbouwen. Hieronder valt ook het organiseren van kleine evenementen.

Voor wie is de stage geschikt?

1 tot 3 hbo-studenten die waarvoor community design een onderdeel van hun studie is. 

 

 

Organisatie
Bredagora
contactpersoon
Nico Kerver
Ingangsdatum
29/01/2024
Beloning
We zijn helaas (nog) niet in staat om een stagevergoeding te verlenen. Je komt terecht in een klein team en wordt begeleid door Nico Kerver. Er is veel ruimte voor je eigen ontwikkeling, en je moet redelijk zelfstandig kunnen werken.
Deel dit: