image

HELAAS IS DIT ONDERDEEL VAN EXPLORE THE CULTURES KOMEN TE VERVALLEN

image

Pluk de dag (ouder/kind)

Woensdag 11 januari: 14:00 - 16:00

Jullie gaan bloemschikken met een achterliggende gedachte. De bloemen zullen als ‘too good to go box’ van bloemisten komen en op deze manier dragen we wat bij aan het milieubewustzijn. Daarnaast gaan jullie niet zomaar bloemschikken maar moeten jullie verschillende interactieve challenges doen om de benodigdheden voor het bloemstuk te winnen, de challenges zullen je laten ervaren hoe de ouderdom zal zijn met alle fysieke achteruitgangen, wel zullen deze spellen natuurlijk hartstikke leuk zijn voor zowel ouder als kind. De bloemstukken zullen worden geschonken aan verschillende tehuizen om iets voor de ouderen te betekenen. Kom jij gezellig langs?

image

MULTI-CULTI-GAMES (ouder/kind)

Woensdag 11 januari: 14:00 - 16:00

Een stukje cultuur proeven op een speelse wijze? Bij deze workshop ga je op reis en maak je kennis met diverse culturen, doormiddel van de MULTI-CULTI-GAMES. Spellen uit allerlei culturen die een indrukwekkende geschiedenis met zich meedragen. Vind jij dit nou interessant en ben jij benieuwd welke spelletjes deze culturen vroeger speelden? Kom dan zeker naar onze activiteit op 11 januari in De Uitvindfabriek. Deze activiteit is georganiseerd voor ouder en kind. Tot dan! 

 

image

Reuze ganzenbord (65-plussers)

Woensdag 11 januari: 10:00 - 12:00 

Heeft u zin in een ouderwets potje ganzenbord maar dan net ietsje anders? Op 11 januari 2023 organiseren we in de Uitvindfabriek een multiculturele twist aan dit bourgondische bordspel en brengen we het letterlijk tot leven. Test uw kennis over verschillende culturen en wees als eerst bij de finish. Deze activiteit wordt georganiseerd voor 65-plussers. Bent u er ook bij? 

 

 

image

Muziekquiz + muurschildering (65-plussers)

Woensdag 11 januari: 10:00 - 12:00

Kom langs en verken verschillende culturen van over de hele wereld met onze muziekquiz! Met deze muziekquiz kunt u uw kennis van muziek uit verschillende culturen op de proef stellen. Er wordt een breed scala aan muziekstijlen aangeboden van klassieke stukken tot meezingers uit Zuid-Amerika. De quiz bevat meerdere niveaus van moeilijkheidsgraad, waardoor het leuk is voor zowel beginners als ervaren muziekliefhebbers. Komt u ook?

 

Geinteresseerd in Explore The Cultures?
Zelf een bijdrage leveren?
Neem dan contact op met Marcel Kesselring

[team.urbanlivinglabbreda@gmail.com]
[06-30291731]