Programma donderdag 20 april

Donderdag 20 april

Sport verbroedert. Daarom start de donderdag met een voetbaltoernooi bij voetbalclub Advendo in Hoge Vucht. ‘s Middags is er in de Uitvindfabriek een Filosofisch Café met een voordracht en discussie over eco-sociale benadering. Daarnaast is er in de middag de inspiratiesessie Smart Start van Sterk Huis. In de avond is de aftrap van ‘Koop een kaartje voor een ander’ van het Chassé Theater in samenwerking met Quiet Breda bij het Chassé Theater. 

Voetbaltoernooi
tijdstip: 10.00 - 13.00 uur 
locatie: Advendo, Sportcomplex 't Kadijkje, Bastenakenstraat 41
Meld je hier aan om mee te doen met het voetbaltoernooi met een team van minimaal 6 personen 

Hoe de fuck vind ik geluk?
tijdstip: 17.00 - 18.30
locatie: Chassé Theater

Hoe de fuck vind ik geluk?
Dat is een vraag die we ons allemaal wel eens stellen. Onderzoek wijst uit dat theater- en filmbezoek een wezenlijke bijdrage levert aan het geluk van mensen. Het draagt bij aan een betekenisvol leven en biedt ontmoeting met anderen. Theater zou daarom voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Helaas is dat in de praktijk niet zo. Vaak is er een financiële drempel.

Chassé Theater start daarom met Koop een kaartje voor een ander. Door middel van donaties van onze bezoekers stellen wij tickets beschikbaar aan mensen die dit niet zelf kunnen betalen. In samenwerking met Quiet Breda zorgen wij ervoor dat deze tickets bij de doelgroep terecht komen.

Tijdens het Mee-Makersfestival (Ver)Beter Breda lanceren wij, op donderdag 20 april om 17.00 uur, Koop een kaartje voor een ander in de grote zaal van het Chassé Theater. Dit doen wij groots met de inspirerende show Hoe de fuck vind ik geluk? van Nederlands meest gevraagde spreker over geluk, Thijs Lindhout.

Reserveren
Reserveer hier je kaartjes: Stap 1: stoelen kiezen | Chassé Theater (chasse.nl). Ze kosten € 15. De opbrengst van de ticketverkoop komen ten goede aan Koop een kaartje voor een ander.

Thijs Lindhout
Thijs Lindhout stelt zichzelf al 10 jaar de vraag hoe gelukkig te worden? Om hier antwoord op te vinden interviewde hij meer dan 250 experts. Tijdens de speciaal voor ons gemaakte show Hoe de fuck vind ik geluk? zal hij zijn beste inzichten met je delen. Wordt dit dan een belerende of tsjakkaa roepende avond? Absoluut niet. Thijs neemt zichzelf niet te serieus en neemt je op humoristische wijze mee in een reis naar geluk. Omlijst met muzikale medleys die hij begeleidt vanaf zijn drumstel. Bereid je voor op een lach en een traan. Inspiratie en energie voor je eigen zoektocht naar geluk.

Programma
Voorafgaand aan de show op donderdag 20 april presenteert Bredase verbindingsmaker Marieke Beekers een kort programma. Je komt meer te weten over Koop een kaartje voor een ander, Verbeter Breda en Quiet Breda. Wethouder van o.a. Cultuur en Armoedebeleid, Marike de Nobel, koopt het eerste kaartje voor een ander.

  • 17.00 uur: aanvang in de grote zaal van het Chassé Theater
  • 18.30 uur: einde met aansluitende borrel

Geinteresseerd in Verbeter Breda of Urban Living Lab Breda?
Zelf een bijdrage leveren?

Contactgegevens Verbeter Breda
Amber Klijn, projectmedewerker Verbeter Breda - am.klijn@breda.nl

Contactgegevens Urban Living Lab Breda (ULLB)
Rutger van Eijken, themaregisseur Inclusieve Samenleving & Gezondheid - rjw.vaneijken@avans.nl