Bericht

Allereerste zomerfestival smaakt naar meer

Geplaatst op 20 juni 2021, 20:47 uur

Vanuit Urban Living Lab Breda werken we vanuit het idee dat we samen naar een veerkrachtige toekomst kunnen werken. Het draait hierbij om veranderingen en vernieuwingen die er toe doen. Boven alles draait het om de stad, om Breda.

Deze week was start van het allereerste ZOMERFESTIVAL van Urban Living Lab Breda.

Drie dagen met andere focus, van verkenning van een Urban Living Lab Junior, een slimme samenleving tot aan stadslandbouw.

We hebben de oogst gedeeld en verschillende mensen bij elkaar gebracht, soms fysiek en soms in een hybride vorm.

Samen met de kwartiermakers, netwerkpartners en onze stagiaires hebben we iets moois neergezet. Een basis voor de komende jaren!

Bestuurders Daan Quaars (wethouder Digitalisering), Elies Lemkes-Straver (Gedeputeerde provincie Noord-Brabant), Miriam Haagh (wethouder Onderwijs), Marc van Campenhout (bestuurder Curio), Nico van Os (bestuurder BUas), Jacomine Ravensbergen (bestuurder Avans Hogeschool) waren (online) aanwezig om met ons de oogst te vieren.

We willen ook alle studenten (van verschillende onderwijsinstellingen, opleidingen en niveau's) en partners die afgelopen half jaar met ons keihard hebben gewerkt ontzettend bedanken voor hun energie!

We hopen dat andere (onderwijs)organisaties, bedrijven na de zomer ook gaan aansluiten om samen met inwoners aan de slag te gaan.

Donderdag 24 juni sluiten we het ZOMERFESTIVAL af met de community de leefbare stad en activiteiten in de Samenwerkplaatsen Breda-Noord en Fellenoord.

Klik hier voor meer informatie over de laatste dag van het ZOMERFESTIVAL.

Deel dit: