Bericht

Yes! We zijn erkend leerbedrijf!

Geplaatst op 2 juli 2021, 11:34 uur

Met trots mogen wij mededelen dat wij een erkend leerbedrijf zijn voor mbo-studenten. 

De aanleiding was dat een mbo-student vanuit Curio op ons was afgestapt met de vraag of we een stageplek hadden. Wij waarderen deze proactive houding enorm en zijn het gesprek aangegaan. Afgelopen weken hebben wij de procedure van SBB succesvol doorlopen.

Na de zomervakantie gaan wij starten met een multidisciplinair stageteam met studenten vanuit Avans Hogeschool (HRM, CMD en Communicatie) en BUas (Creative Business en Leisure & Eventmanagement) en met onze eerste mbo-stagiaire vanuit Curio gaat ook aansluiten.

Samen met de kwartiermakers en het netwerk gaan we mooie dingen met elkaar doen. Er mogen dingen fout gaan! Wij zijn samen aan het leren.

We hopen dat ook mensen in onze community graag hun ervaring met het team wil delen. We doen het samen in een netwerk waar iedereen gelijk is ongeacht leeftijd, ervaring. Voor het stageteam staat hun ontwikkeling centraal. 

We beginnen klein met slechts 1 stageplek voor een mbo-student omdat we het vooral goed willen doen en de volle aandacht hier aan kunnen schenken. De intentie is wel dat we op basis van de ervaringen in 2022 dit willen gaan uitbreiden.

Groot denken, klein beginnen dus.

Illustration
 
Deel dit: