Bericht

Start gratis ticketregistratie Mee-Makersfestival (Ver)Beter Breda

Geplaatst op 28 maart 2023, 14:10 uur
Illustration

Vandaag start de gratis ticketregistratie van het Mee-Makersfestival (Ver)Beter Breda. Van 18 tot en met 21 april zijn er diverse evenementen en activiteiten op het gebied van kansengelijkheid. Verzeker je snel van een kaartje en doe mee, want samen maken we Breda!

Doe je mee met een workshop Verbindende Communicatie of discussieer je liever over de toekomst van Breda? Doe je mee met het voetbaltoernooi of bezoek je de kunsttentoonstelling van studenten van St. Joost School of Art & Design?

Er is voor ieder wat wils tijdens het Mee-Makersfestival (Ver)Beter Breda. Alle Bredanaars zijn welkom! Gratis tickets scoor je hier. En meer info over het programma vind je hier.    

Verzeker je snel van een kaartje en doe mee, want samen maken we Breda!

Over het Mee-Makersfestival (Ver)Beter Breda
Tijdens het Mee-Makersfestival (Ver)Beter Breda dat van 18 tot en met 21 april worden Bredanaars vanuit alle wijken van de stad uitgenodigd om deel te nemen aan verschillende activiteiten. Want samen maken we Breda; we zijn allemaal Mee-Makers! 

Hoe zorgen we dat iedereen gelijke kansen krijgt en kan meedoen binnen Breda? Dat is dan ook de vraag tijdens het Mee-Makersfestival (Ver)Beter Breda. De hele week zijn er diverse evenementen rondom kansengelijkheid om de ondertekening van Het Pact van Breda Deel 3 te vieren. De week wordt georganiseerd door Verbeter Breda en het Urban Living Lab Breda.  

Deel dit: