Bericht

Op zoek naar de juiste expertise voor jouw bedrijf?

Geplaatst op 20 december 2023, 14:00 uur
Illustration

Op zoek naar de juiste expertise om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen en impact te maken in Breda? Goed nieuws! Vanaf 29 januari staan er twee ervaren experts voor je klaar vanuit het Urban Living Lab Breda.

Ontmoet Onze Experts:
Andy Mol: zie profielen
Marcel Grol: zie profiel

Wanneer zijn ze beschikbaar?
Elke dinsdag zijn Andy en Marcel beschikbaar om hun kennis en ervaring in te zetten voor alle bedrijven die streven naar impactvol ondernemen en brede welvaart in Breda. Alle bedrijven zijn van harte welkom, of je een sociaal ondernemer bent of een commercieel organisatie, je bent altijd welkom als je impact wil maken of na wil denken over hoe je impact kunt maken of je impact kunt vergroten.

Waar kunnen ze bij helpen?
Of je nu een specifiek vraagstuk hebt dat om extra expertise vraagt of als je graag samen met experts en studenten aan een uitdaging wilt werken, onze experts staan voor je klaar. Profiteer één dag per week van de waardevolle inzichten en ondersteuning van Andy en Marcel.

Heb je vragen of wil je brainstormen over de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op! We staan klaar om te sparren over hoe we samen jouw doelen kunnen bereiken en impact kunnen creëren in Breda. Samen zetten we stappen richting een succesvolle en impactvolle toekomst voor jouw bedrijf en voor Breda. Laten we samen het verschil maken!

 

Neem contact op met:
Mehmet Genc: mehmet@urbanlivinglabbreda.nl
Andy Mol: amh.mol@avans.nl
Marcel Grol: Mjm.grol@avans.nl 

Deel dit: