Bericht

Hé, Impact Ondernemer, op zoek naar ruimte in een energieke broedplaats?

Geplaatst op 30 januari 2024, 07:57 uur
Illustration

We hebben fantastische ruimtes (ongeveer 50m2 per stuk) te huur in het Faamkwartier aan de Terheijdenseweg, kom je ook meedoen?

Het Faamkwartier is een omgeving gericht op impact maken. Een plek gericht op levenslang leren, betekenisvol ondernemen met en midden in de maatschappij. Een energieke broedplaats vol borrelende energie waar het hart spreekt. Een creatieve plek waar letterlijk en figuurlijk "ruimte" wordt ervaren en waar (op zijn Pipi Langkous) alles kan. Wil jij samen met ons het Bredase Impact ecosysteem versterken?

Het Faamkwartier ligt aan de noordzijde van het centrum van Breda tussen de wijken Belcrum en Doornbos-Linie. De herontwikkeling van De Faam richt zich op het transformeren van het fabriekscomplex de Faam en het behouden van die iconische status van de oude snoepfabriek. Het gaat nog even duren tot de eerste steen wordt gelegd. In de tussentijd, deze tussenruimte gaan we samen deze historische plek laten bruisen. In de oude droogkamers zijn ruimtes vrijgekomen. Initiatiefnemers De Uitvindfabriek, Health Thing, Bredagora en Urban Living Lab Breda, de huidige medebewoners van het Faamkwartier zoeken impact ondernemers voor de (nu nog) lege droogkamerruimtes.

Ben jij een stichting/ bedrijf / ondernemer die graag:

  • Impact maakt (sociaal / maatschappelijk / persoonlijk)
  • Ontwikkelingsgericht bezig is (groei, schaalbaar)
  • Maatschappelijk betrokken is
  • Gericht is op verbinden

Heb jij interesse om een droogkamer te huren? Neem dan contact op!

Wees er snel bij! Op=op

Kom naar de KIJK-avond!
Woensdag 21 februari 20:00-21:30

AANMELDEN KIJK-Avond: https://forms.office.com/e/iDuaqkQyjB 

Contact:
Rob in ’t Zand (Health Thing)
Rob@health-thing.com

Deel dit: